Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

In déze maand is het nieuwe seizoen van De Bachelor te zien

We hoeven niet lang meer te wachten op het liefdesavontuur van de knappe Thomas.

Terwijl we nog volop genieten van Prince Charming en we deze week ein-de-lijk kunnen zien wie het hart van Chris heeft gestolen, maken we ons alweer op voor een nieuwe realityshow. Het liefdesprogramma De Bachelor gaat namelijk bijna van start.

Thomas van der Vlugt

Ditmaal niet aan Tony Junior, maar aan Thomas van der Vlugt de eer om hét middelpunt in het programma De Bachelor te zijn. De gewilde single gaat het liefdesavontuur aan om zijn ware liefde te vinden. Enne, Videoland maakte vandaag bekend dat we hier niet lang meer op hoeven te wachten. De eerste aflevering van De Bachelor verschijnt namelijk in februari al op Videoland.

Aan deze eisen voldoen

"Onze gloednieuwe Bachelor is er klaar voor....🌹", klinkt het bericht van Videoland op Instagram. Op de foto zien we Thomas met een big smile poseren met een rode roos in zijn handen. De felbegeerde vrijgezel liet in een eerder interview met Shownieuws al weten dat hij helemaal klaar voor de liefde is. Maarre, is hij eigenlijk een beetje kieskeurig?

Volgens Thomas himself valt dit reuze mee, al moet zijn toekomstige vrouw wel aan een aantal eisen voldoen. “Ze moet zichzelf zijn en ambitieus zijn”, vertelde Thomas aan Shownieuws. Als het gaat om de looks, dan heeft Thomas maar weinig eisen. “Ik hou van the girl next door, gewoon een natural beauty. Niet te veel poespas, make-up en dat soort dingen.” Duidelijk!

Bron en beeld: Videoland