Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Bizzey wordt opnieuw vader

Leuk nieuws!

Bizzey

Bizzey deelt bijzonder nieuws op de eerste dag van 2022: zijn vrouw Renee Hemmes Roelandschap is in verwachting van hun tweede kindje.

'Nog eentje'

'Another one' schrijft de rapper en producer bij een serie foto's op zijn Instagram-pagina die hij deelt op nieuwjaarsdag. Op de kiekjes is Renee zwanger te zien. Ook deelt Bizzey een foto van de echo. Bizzey en zijn vrouw kregen in november 2015 hun eerste zoon, die de toepasselijke naam November kreeg.

Leo, zoals Bizzey echt heet, en Renee zijn al ruim twaalf jaar samen. Ze trouwden in 2014, maar de eerste date verliep niet bepaald vlekkeloos.

Eerste date

Bizzey en Renee leerden elkaar jaren geleden kennen, nog voordat Bizzey zijn eerste hits scoorde met de groep Yellow Claw. Hun eerste date was in Eindhoven. Een standaard date was het niet bepaald, want Bizzey nam twee vrienden mee die op hun beurt ook weer twee vrouwen meenamen. Na een tijdje voelde Renee zich niet echt op haar gemak en besloot weg te gaan. Dat liet de rapper echter niet zomaar gebeuren en hij liep achter haar aan, maar hij zag al snel dat ze in gesprek was met haar ex-vriend.

Bizzey werd boos en zei – ja, echt – dat hij van haar hield. Zo sprong de vonk over tussen de twee en begonnen ze te daten. De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

Misschien ook voor jou:
Zien: zo zag Bizzey er vroeger uit
Showbizz
  • Brunopress