Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink onthult: staat hij alweer open voor een nieuwe liefde?

Het lijkt erop dat de Roelvink-telg voorlopig als vrijgezel door het leven gaat.

Donny Roelvink

De liefdesbreuk tussen Donny Roelvink en Janice Blok is nog vers. De ex-geliefden gaan nu allebei hun eigen richting op, maar is Donny inmiddels alweer toe aan een nieuwe liefde? Tijdens een vragenrondje op Instagram Stories geeft hij antwoord op deze vraag.

Daten

Tijdens een Q&A op Instagram Stories krijgt Donny de vraag of hij alweer van plan is om te daten. Hier heeft de Roelvink-telg een stellig antwoord op: "Nee, ik ga nooit meer daten. Ik ben er hélemaal klaar mee met dat daten. Nooit meer!" Hoewel hij in eerste instantie erg stellig klinkt, blijkt het toch om een grapje te gaan. "Tuurlijk ga ik daten", vervolgt hij. "Alleen eventjes niet nu." Aha! Voorlopig blijft de knappe Donny dus vrijgezel.

Breuk

Eind oktober maakten Donny en Janice bekend een punt achter hun relatie te zetten. "Het is voor mij een moment om een stapje terug te doen en tijd voor mezelf te nemen. Ik hoop dat Janice dat ook gaat doen", liet Donny destijds weten. De twee zijn gelukkig wel op een goede manier uit elkaar zijn gegaan. "We hebben geen ruzie, het is op een goede manier tot een einde gekomen", stelt hij dan ook.

Ook Jancie reageerde op de breuk. "Blurry weeks...", begon ze bij een wazige foto. "Zo bizar veel berichtjes ontvangen van, vooral vrouwen, die nu in een moeilijke situatie zitten. En veel bezorgde berichtjes over mij. But I’m okay", gaat Janice verder. "Iedereen kent dit gevoel, we hebben het allemaal weleens meegemaakt. Maar het komt goed." Gelukkig!

Relatie met Yolanthe?

Vlak na de breuk met Janice gingen er geruchten rond dat Donny aan het daten zou zijn met Yolanthe Cabau. De twee hielden hun lippen stijf op elkaar en lieten niets los over een eventuele fling. Toch werd al vrij snel duidelijk hoe het zit tussen Donny en Yolanthe. Donny's broer Dave was namelijk te gast bij Radio 538, waar hij reageerde op de liefdesgeruchten. "Ze kennen elkaar gewoon en zijn naar een feestje geweest. Volgens mij is er helemaal niks meer aan de hand dan vriendschap", aldus Dave. Duidelijk!

Misschien ook voor jou:
Donny en Dave Roelvink doen boekje open over reden van ruzie
Showbizz
  • Shownieuws, Instagram
  • Brunopress