It’s official: dít is de nieuwe vriendin van EOTBDD’s Danny

Love is in the air!

Lees ook

EOTBDD's Danny Moors gaat niet langer als single door het leven. Zijn nieuwe vriendin, Debbie Zandvoort, heeft zojuist namelijk op Instagram bevestigd dat ze een relatie hebben.

Lovebirds

LoveReality meldt dat Danny en Debbie al een paar weken een relatie hebben. De twee moesten hun romance even onder de radar houden, omdat Debbie nog te zien was in het nieuwste seizoen van Take Me Out. Nu alle afleveringen op Videoland zijn verschenen, mogen de lovebirds dan eindelijk hun relatie wereldkundig maken.

“Ik heb haar leren kennen via vrienden”, vertelt Danny over zijn kersverse relatie aan LoveReality. “Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om een relatie te beginnen, van ons alle twee niet, want zij kwam ook pas net een week uit een vorige relatie. Maar we kwamen elkaar later nog een paar keer tegen en sindsdien gingen we ook echt samen afspreken. Op een gegeven moment waren we bijna iedere dag bij elkaar en uiteindelijk is het dus op een relatie uitgekomen.” Awh!

Instagram official

“De opnames van Take Me Out kwamen er nog tussendoor, maar toen was het nog niet serieus met Danny. Inmiddels zijn we al even verder en zijn we bijna elke dag samen”, vult Debbie aan.

Ook deelde Debby een prachtige foto van haar en Danny op Instagram. “De laatste aflevering van Take Me Out staat online en nu mogen Danny Moors en ik dus antwoord geven op de vraag of wij samen zijn. Dat antwoord is ja! 😍”, schreef Debbie daarbij.

Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook