Oeh la la: Channing Tatum keert terug in derde Magic Mike-film

Channing Tatum heeft bevestigd dat er een derde deel komt!

Channing Tatum heeft ons hart sneller doen kloppen met de eerste twee Magic Mike-films. Het tweede deel kwam alweer meer dan zes jaar geleden uit en daarom hoopt menig fan natuurlijk dat er binnenkort een derde deel komt. En ja hoor, Channing heeft laten weten dat er op dit moment een deel drie in de maak is. Yay!

Magic Mike is back

Op Twitter maakte Channing het heugelijke nieuws bekend. “Nou wereld, het lijkt erop dat Mike Lane weer terug is”, schrijft hij bij een foto van het script. Steven Soderbergh en Reid Carolin nemen de rol van schrijver op zich en Gregory Jacobs zal de film produceren.

“Er zijn geen woorden voor hoe opgewonden ik ben om samen met Steven, Greg, Reid en de geweldige mensen van HBO Max de deuren van de wereld van ‘Magic Mike’ open te blazen”, zo vertelt Channing aan Vulture.

Vervolg

Wanneer Channing weer uit de kleren gaat op het witte doek, eh… wanneer de film dus verschijnt, is helaas nog niet bekend. Wat we al wel weten is dat de film waarschijnlijk Magic Mike’s Last Dance zal gaan heten. De eerste Magic Mike-film kwam alweer in 2012 uit en de tweede (Magic Mike XXL) volgde in 2015. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: Tagmag | Beeld: BrunoPress, Twitter

Laatste nieuws