Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: zoontje Jim Bakkum heeft een bijzondere boodschap voor Sinterklaas

'Vind ik dus heel grappig', geeft Jim toe.

Jim Bakkum

Sinterklaas is eindelijk in het land en alle kinderen mogen weer hun schoen zetten. Naast een wortel en een glas water, wordt er ook vaak een tekening gemaakt. De zoon van Jim Bakkum en Bertina Holwerda gooit het dit jaar over een andere boeg, en schrijft een persoonlijke boodschap aan de Sint.

Schoentje gezet

Sinterklaas is een hele spannende tijd voor kinderen. Voor de oudste zoon van Jim en Bettina, Lux, is het tegenwoordig echter een stuk minder spannend. Hij weet sinds kort namelijk precies hoe het zit. Samen met zijn zusjes Posy en Molly mocht Lux dit weekend echter wel gewoon zijn schoen zetten. En dat zorgt voor hilarische momenten, zo deelt de zanger en acteur op Instagram. "Lux weet 'het' sinds kort... Gisteravond schoentjes gezet. Vinden we dit in zijn schoen", schrijft Jim bij een foto van de tekening van zijn zoontje.

Het is duidelijk dat Lux zich niet meer uitslooft met een mooie tekening voor Sinterklaas. De jonge Bakkum-telg heeft duidelijk al veel humor. Hij heeft namelijk geen tekening in zijn schoen gestopt, maar een vel papier met daarop de tekst 'hoi papa en mama'. "Vind ik dus heel grappig", geeft Jim toe. Cute!

Beeld: Instagram Stories @jimbakkum

'Lux is da bomb'

Bettina kan ook wel lachen om de actie van haar zoon, net als veel andere volgers van Jim. "Lux is da bomb", reageert ze dan ook op Instagram. Andere ouders herkennen dit soort situaties ook maar al te goed: "Onze dochter weet 'het' sinds vorig jaar. Ze stopte toen een reep chocolade in haar schoen en zei: 'Dit vind jij vast lekkerder dan een wortel, hè mam!?'" Hilarisch!

Misschien ook voor jou:
Jim Bakkum laat mega schattige tattoo zetten in handschrift dochtertje
Kids
  • Tips en Weetjes
  • BrunoPress, Instagram Jim Bakkum