AYTO-Shanice doet boekje open over cosmetische ingrepen

Ook deelt de beauty een aantal kiekjes uit de oude doos.

Lees ook

Een filler hier, een botox-prikje daar: veel realitysterren zijn er niet vies van. Ook Are You The One-deelneemster Shanice heeft een aantal cosmetische ingrepen ondergaan. Wat precies? Daar geeft ze via Instagram Stories een duidelijke uitleg over.

Wallen en lippen

Onlangs besloot de knappe Shanice in een vragenrondje op Instagram een aantal prangende vragen van haar volgers te beantwoorden. Op de vraag wat ze aan haar gezicht heeft laten doen, deelt Shanice vervolgens eerlijk haar verhaal. “Iedereen denkt dus dat ik van alles aan mijn gezicht heb laten doen”, begint ze.

“Ik heb mijn lippen en ooit mijn traangootjes (voor mijn wallen) laten doen. Laatstgenoemde pakte niet goed uit, omdat het alleen maar erger werd. De filler trok namelijk vocht aan.”

Kiekjes uit de oude doos

Shanice wil in haar bericht vooral benadrukken dat ze geen dingen aan haar gezicht heeft laten veranderen. “Dus wat er nu in zit: alleen lipfillers en botox in mijn voorhoofd. Geen fillers in mijn jukbeenderen of kaaklijnen, geen neusverkleining of iets wat je hoofd vervormt.”

Daarbij laat Shanice ook een aantal foto's uit de oude doos zien. “Hier nog wat foto's van toen ik 17 of 18 jaar was en als model werkte.” Wat een beauty!

@shanice.ee

Beeld: Are You The One?, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook