Oeh: dít is wanneer de korte film van Mocro Maffia te zien is

'Een nieuwe business en een hele hoop nieuwe problemen...'

De eerste drie seizoenen van Mocro Maffia hebben wij in één ruk uitgekeken en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor het vierde deel. In afwachting van seizoen 4 komt Videoland met een speciale korte film: Mocro Maffia Meltem. Enne, die is sneller te zien dan je denkt!

Korte film

Videoland maakt het wachten op het vierde seizoen van Mocro Maffia een beetje leuker door deze spannende film. In deze film, die veertig minuten duurt, wordt een nieuw personage geïntroduceerd, namelijk Meltem – gespeeld door Sinem Kavus.

Meltem zal ook in het vierde seizoen te zien zijn. Ze zit in de creditcardfraude en probeert niet in het vizier van de politie te komen. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en handelt doordacht, meldt Videoland. Meltems enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die blijkbaar geld heeft geleend van de Paus. In de korte film probeert Meltem haar vader te redden van de Mocro Maffia. Daarvoor moet ze een bezoekje brengen aan haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf, die net als de Amsterdamse criminelen in de cocaïne handelt. Dat gaat hoe dan ook very spannend worden!

Releasedatum

Zit jij al op het puntje van je stoel? Snappen we. Gelukkig hoef je niet heel lang meer wachten om de korte film te bekijken. Videoland maakt op Instagram namelijk bekend dat Mocro Maffia Meltem vanaf 10 december te zien is. “Een nieuwe business en een hele hoop nieuwe problemen…”, valt er te lezen bij de aankondiging. Exciting!

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws