Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x een voucher van SHEIN t.w.v. €100

Win, win, win!

SHEIN

Een nieuwe shoulder bag of crop top nodig voor dat ene leuke feestje? Of een nieuwe blazer voor een belangrijk sollicitatiegesprek? Bij SHEIN kun je voor iedere gelegenheid het juiste item voor een heel fijn prijsje vinden. Lucky you, want voor een gloednieuwe Winning Wednesday mogen we 3x een giftcard t.w.v. €100 weggeven!

Urenlang scrollen

Online shoppen is (als je het ons vraagt) nog altijd de beste uitvinding van de eeuw. Terwijl jij op de bank, in bed of waar dan ook aan het relaxen bent, vul je je winkelmand met nieuwe items voor verschillende gelegenheden. Heb je eerder bij SHEIN geshopt, dan weet je als geen ander dat je uren kunt vullen met scrollen door de webshop. Je vindt hier namelijk écht alles.

Voor het aankomende herfst- en winterseizoen heeft SHEIN uiteraard – weer wat heerlijke items aan haar collectie toegevoegd. Denk aan glitteritems voor festive season of comfortable items voor de koude winterdagen op de bank.

SHEIN

SHEIN is een fashion e-retailer met een wereldwijd netwerk verspreid over 220 (!) landen en regio’s. De liefhebbers van de webshop weten het: bij SHEIN heb je héél veel keuze voor heel erg fijne prijsjes. De webshop biedt een giga assortiment aan, zodat iedere shopaholic het item vindt die bij je persoonlijke smaak past. De keuze is echt reuze, aangezien SHEIN dagelijks 5000 (!) nieuwe items aan de webshop toevoegt. Dit past dan ook perfect bij de slogan: 'Wear your wonderful'. Oftewel: SHEIN wil iedereen aanmoedigen om jezelf te zijn en je eigen stijl te benadrukken.

Black Friday

We weten allemaal: Black Friday laat niet lang meer op zich wachten, en dat is ook SHEIN niet ontgaan. De fashion e-retailer wil tijdens deze sale zorgen dat iedereen zijn plezier haalt uit simple pleasures. De vreugde vinden in de kleine dingen, zoals een nieuw (en sterk afgeprijsd) item van SHEIN. Dit doet de webshop met sales tot 85 procent korting.

Enne, speciaal voor Black Friday lanceert SHEIN een bijzondere winactie op 15 november. Op deze dag krijgen 800 willekeurig gekozen klanten hun order gratis. Hoe doe je mee? Door de app te downloaden en op 15 november je slag te slaan. Alle regels over deze speciale Black Friday-actie vind je via deze link.

Win, win, win!

Wil je nóg meer kans maken op gratis items van SHEIN? Dan hebben wij goed nieuws. Grazia mag namelijk 3x een SHEIN-voucher t.w.v. €100 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Fingers crossed.

Deze actie loopt tot 9 november 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.