Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Channah over relatie met Quentin: ‘We komen altijd weer terug bij elkaar’

Volgens de realityster komt het uiteindelijk altijd weer goed tussen het tweetal.

Channah Quentin

Temptations Channah en Quentin zijn beiden een open boek. De twee delen alles op social media. Zo ook hun discussies, irritaties en fikse ruzies. "Iedereen heeft die namelijk", vertelt Channah aan Grazia.

Het huis uit gezet

Channah en Quentin vloggen erop los en nemen hun kijkers thuis mee in iedere ruzie. Zo sliep Quentin onlangs nog in een hotel, aangezien de twee een flinke discussie hadden. Volgens Channah wordt zo'n ruzie door de media vervolgens enorm groot gemaakt.

"Quentin en ik zijn elkaar ook weleens zat", legt de kersverse mom uit. "Dat wordt door de media vaak groter gemaakt dan het is. Zoals toen ze laatst schreven dat ik hem het huis uit had gezet. Ik was hem gewoon even beu, maar we komen altijd weer terug bij elkaar.”

Bijgepraat

De ruzie waar Channah op doelt werd onlangs door het tweetal uitgebreid besproken in een YouTube-video. Na de zoveelste discussie had Channah haar lover het huis uit gezet. Quentin verbleef hierom een paar nachten in een hotel. Dit vond de mommy echter helemaal niet zo verkeerd.

"Jongens, ik heb onwijs genoten", vertelde ze. "Het huis was helemaal netjes en helemaal opgeruimd." Ook Quentin vond zijn 'hotelavontuur' niet zo verkeerd. "Even geen gezeik aan mijn hoofd, geen gezeur. Heerlijk!"

Uiteindelijk wisten de twee hun probleem op te lossen. "Weet je wat?" zei Quentin aan het einde van de video. "Jij schrijft je irritatiepunten aan mij op, dan schrijf ik mijn irritatiepunten aan jou op." Dit vond Channah een goed idee. "Oké, dan doen we later een deel twee van deze video." To be continued...

Benieuwd naar het hele interview met Channah? Je leest het in de nieuwste Grazia. Vanaf morgen in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Channah en Quentin geven update over relatie
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • BrunoPress