O my: dit is met welke celebs Lewis Hamilton heeft gedatet

Spoiler: het is een lange lijst.

Lewis Hamilton is met honderd raceoverwinningen op zijn naam niet alleen populair in de Formule 1, maar ook buiten de racebaan. De knappe racecoureur heeft namelijk al menig celebrity aan zijn arm gehad. Benieuwd met wie Lewis allemaal heeft gedatet? Maak je op voor een lange en interessante lijst.

Nicki Minaj (2018)

Believe it or not, maar Lewis Hamilton heeft in 2018 gedatet met Nicki Minaj. Het stel deed de geruchtenmolen overuren draaien nadat ze samen gespot werden tijdens de New York Fashion Week. Later werden ze samen gespot tijdens een getaway in Dubai en op Instagram flirtten ze er wat op los. Het is niet duidelijk of het ooit official is geworden tussen Lewis en Nicki, maar inmiddels heeft zij het geluk bij Kenneth Petty gevonden, met wie ze getrouwd is en samen een kind heeft.

Beeld: BrunoPress

Sofia Richie (2017)

Sofia Richie kennen we natuurlijk als de ex-vriendin van Scott Disick, maar als we de rumours mogen geloven, heeft ze ook een verleden met Lewis Hamilton. In januari 2017 verschenen de twee samen front row tijdens de Paris' Couture Fashion Week. Een paar maanden later werd het setje weer samen gespot tijdens een lunch date.

Later dat jaar werd duidelijk dat het niets was geworden tussen Lewis en Sofia, nadat hij na London Fashion Week met meerdere knappe modellen werd gespot.

Winnie Harlow (2016-2017)

Een andere prachtige dame die aan de zijde van Lewis Hamilton stond, is model Winnie Harlow. De twee werden voor het eerst intiem gespot tijdens de GQ Awards in september 2016. Volgens een bron van The Sun verlieten de twee het evenement destijds in verschillende auto's, zodat niemand het door zou hebben. Dat de twee het niet alleen één avondje gezellig hebben gehad, bleek wel toen het stel in mei 2017 weer samen werd gespot. Ditmaal tijdens het amfAR Gala in Cannes.

Beeld: BrunoPress

Barbara Palvin (2016)

Een jaar eerder had Lewis het tijdens het Cannes Film Festival nog heel erg gezellig met het Hongaarse model Barbara Palvin. De twee hadden elkaar nog niet vaak eerder gesproken, maar volgens een insider klikten ze meteen. “Ze hebben elke dag samen doorgebracht en hebben elke avond samen gefeest. Tegen het einde van de trip waren ze heel close. Ze hebben nu veel contact en hebben plannen om elkaar snel weer te zien”, wist de bron destijds te vertellen. En dat hebben ze zeker gedaan. Barbara kwam Lewis supporten tijdens de Grand Prix van Europa, Hongarije en Monaco.

Inmiddels is Barbara al heel wat jaartjes gelukkig met acteur Dylan Sprouse.

Rita Ora (2016)

Hoewel Rita Ora en Lewis Hamilton hun relatie nooit hebben bevestigd, werden de sterren regelmatig samen gespot. Zo werd de zangeres op de kiek gezet toen ze 's ochtends zijn appartement verliet en gingen ze in juli 2016 samen op een stiekeme, romantische vakantie. In november datzelfde jaar stond Rita Lewis bij tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi, waar hij zijn kroon moest afstaan aan Nico Rosberg.

Beeld: BrunoPress

Rihanna (2015)

Lewis is al jarenlang bevriend met Rihanna, maar in 2015 leek het erop alsof de twee hun vriendschap naar een next level hadden getild. De tortelduifjes brachten in New York veel quality time door en genoten van een zonnige vakantie in Barbados.

Beeld: BrunoPress

Nicole Scherzinger (2007-2015)

De Formule 1-coureur was tussen 2007 en 2015 samen met Nicole Scherzinger. De twee waren echter vaak long distance, wat zijn tol eiste op de relatie. Na meerdere keren uit elkaar te zijn geweest, besloten Lewis en Nicole in 2015 definitief een streep te zetten onder hun relatie. De Pussycat Dolls-zangeres vertelde een jaar later dat ze het contact met haar ex-vriend volledig had verbroken. Ai…

Beeld: BrunoPress

Bron: Essentially Sports, The Sun | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws