Oeh: is dit de nieuwe vriendin van Tony Junior?

Heeft Cupido dan tóch raak geschoten?

Lees ook

Helaas liep De Bachelor uiteindelijk op niets uit voor Tony Junior, maar het lijkt erop dat Cupido nu tóch raak heeft geschoten. Rumour has it dat de voormalig bachelor een nieuwe vrouw aan de haak heeft geslagen.

Nieuwe lover

Na De Bachelor gaf Tony Junior nog aan klaar te zijn met daten, maar niet lang daarna werd hij al gespot op een dating-app. Het zou maar zo eens kunnen dat hij dat account inmiddels alweer verwijderd heeft, want onlangs werd de knappe dj wel héél intiem gespot met een meisje. Tony streamde het moment zelf via Twitch. Op de beelden is te zien dat Tony het meisje met zijn panterprint-scooter afzet op het Jaarbeursplein in Utrecht, waar de dj woont. Enne, het lijkt erop dat Tony en het meisje wel heel close zijn, want ze noemen elkaar meerdere keren 'schat' en 'lieverd'. Vervolgens geven ze elkaar ook nog een aantal kusjes bij het afscheid.

Nu weten we van De Bachelor dat de knappe dj mensen vrij snel 'schat' en 'lieverd' noemt, maar een paar kusjes op de mond lijkt ons toch wel iets te betekenen. Shownieuws wist de beelden van de nieuwe lover van Tony vast te leggen. Je bekijkt de video HIER.

Julia

Tony hoeft in ieder geval niet veel moeite doen om de naam van de knappe brunette te onthouden. Ze heet namelijk Julia. Nee, niet Julia Sinning, maar Julia Bouwmeester. Maarre, helemaal official is het nog niet tussen de twee. Zo laat Julia aan Shownieuws weten dat er geen sprake is van een relatie. De twee kennen elkaar en hebben het gewoon gezellig. Ook volgens Tony zijn de twee just friends en speelt er verder niks. Hmm…

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook