Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tony Junior doet boekje open over fling met Maxime

'De eerste avond hebben we gezoend en de tweede avond is ze wat langer gebleven...'

Tony Junior

De Bachelor-reünie was allesbehalve saai. Niet alleen kwamen we erachter dat het over en uit is tussen Tony Junior en de knappe Julia, ook werd de bom gedropt dat de dj het bed met een ándere deelneemster had gedeeld. Aan RTL Boulevard verklapt Tony hoe het nou echt tussen hem en Maxime zit.

Knuffel of kus

Al langere tijd klonken er rumours dat Tony Junior en Julia niet meer samen waren na de opnames van De Bachelor. Tijdens de reünie werd duidelijk dat hun romance inderdaad op de klippen is gelopen. "We hebben het vier, vijf weken heel erg leuk gehad, maar op dat moment wist ik niet of ik haar echt 110 procent leuk vond en of ik verliefd was of dat het een soort druk was dat ik dacht dat Nederland dit wilde", verklaarde de bachelor tijdens de reünie.

Het weerzien met Julia tijdens de reünie was ontzettend lastig, vertelt Tony aan RTL Boulevard. "Daarna (na de break-up, red.) heb ik haar eigenlijk helemaal niet meer gezien en ineens zit ik naast haar. Ze was een beetje verdrietig en ik wil haar eigenlijk een knuffel geven of even een kus of whatever. Maar dat kon niet", blikt hij terug.

Fling met Maxime

Niet alleen Julia had het een en ander tegen Tony te zeggen, ook Maxime deed een flinke duit in het zakje. "Hij is niet eerlijk geweest. Hij heeft gelogen tegen Juul én tegen mij", verklapte ze tijdens de reünie. Daarop legde Tony uit hoe het volgens hem is gegaan. Zo zou hij tegen Julia hebben gezegd dat hij had afgesproken met Maxime en dat er niets was gebeurd. "We hebben gezoend!", reageerde Maxime vervolgens verbaasd.

Maarre, het is niet alleen bij een kusje gebleven, bleek al snel. Hoewel Tony tijdens de reünie zijn lippen nog stijf op elkaar hield hierover, is hij nu wat loslippiger over de fling met Maxime. "Ik heb Maxime twee keer gezien. De eerste keer hebben we heel veel gepraat over wat er gebeurd is en hebben we elkaar een kus gegeven", vertelt de bachelor openhartig. "En daarna heb ik haar nog een tweede keer gezien en is ze hier langer geweest."

Achter de schermen

Dat Maxime tijdens de reünie zelf de bom dropte dat Tony en zij nog hadden afgesproken, vond de bachelor op z'n zachtst gezegd opmerkelijk. "De grap was dat zij degene was die het niet wilde vertellen aan bijvoorbeeld Julia en de vriendengroep, omdat zij bang was dat de hele vrouwengroep zich tegen haar zou keren", weet Tony te vertellen. "En dan gaat ze nu tegen mij die kaart spelen. Dan denk ik: ja, wat flauw."

"Dat ze mij op de reünie zo neerzet vind ik prima, maar ik weet de waarheid. En zij weet dat ook", gaat Tony verder. "Zij heeft mij gisteren nog een lang bericht gestuurd met een soort uitleg slash sorry. Ze moest even haar woordje kwijt", verklapt de bachelor over Maxime. "Er gebeurt achter de schermen zoveel."

Misschien ook voor jou:
De Bachelors Oriana deelt emotioneel bericht op Instagram
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Videoland