Onthuld: dit is met hoeveel dames Tony Junior het bed heeft gedeeld

In Rooijakkers over de Vloer onthult de dj met hoeveel dames hij tussen de lakens is gekropen.

In de nieuwste aflevering van Rooijakkers over de vloer ging presentator Art Rooijakkers langs bij bachelor Tony Junior. De dj sprak openhartig over zijn carrière en privéleven, en deelde ook met hoeveel dames hij het bed heeft gedeeld.

Interesse

Dat Tony niet over vrouwelijke aandacht kan klagen, hebben we natuurlijk gezien tijdens De Bachelor. Hoewel hij niet meer samen is met winnares Julia Sinning, liet hij bij de reünie al weten dat er genoeg ex-kandidates in zijn DM's waren te vinden. Overigens bleef het daar niet bij, want Maxime dropte direct de bom dat zij en Tony samen het bed in zijn gedoken. Spicy!

Bedpartners

Na alle juice rondom Tony en De Bachelor zijn er wel wat vragen ontstaan over met hoeveel dames de dj het bed deelde. Gelukkig is Art Rooijakkers niet te beroerd om die vraag direct aan Tony voor te leggen.

De dj wil niet een precies aantal noemen, en houdt zijn antwoord een beetje vaag. “Ik zeg altijd tussen de 30 en 300.” Uh. What?

Opvolger

Onlangs werd ook bekend dat Thomas van der Vlugt Tony's opvolger wordt als Bachelor. “Wie o wie krijgt een roos van mij? Het is echt waar, de roddels gingen al rond maar ik ben de nieuwe Bachelor”, schrijft Thomas bij een foto van zichzelf met een grote bos rozen en een glaasje champagne. “Ik kijk er onwijs naar uit, heel exciting.”

Of we van deze bachelor net zoveel juice kunnen verwachten? Dat gaan we zien! Mocht je je nog willen opgeven als kandidaat? Dan kan dat hier.

Bron: Rooijakkers over de vloer | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws