Groot nieuws voor fans van Adele

De zangeres komt in december finally met een nieuw album én concert.

Our prayers have been heard! We hebben er vijf (!) jaar op moeten wachten, maar Adele is back. De zangeres keert in december terug op het podium mét nieuwe muziek. Hallelujah!

Nieuw album

Na vijf jaar radio silence is het eindelijk zover: Adele komt met een nieuw album én een concert in Las Vegas. Het nieuwe album heet Adele 4 en komt op 10 december uit, zo meldt The Mirror. Het album zou eigenlijk al in september vorig jaar uitkomen, maar de coronacrisis gooide roet in het eten.

Met de albumtitel Adele 4 breekt de zangeres met haar eerdere albums, die ze vernoemde naar de leeftijd waarop ze de muziek heeft geschreven. Een big surprise is dit echter niet. Een paar jaar geleden liet ze in Carpool Karaoke met James Corden al weten klaar te zijn met de leeftijdstitels en haar volgende album gewoon Adele te willen noemen. And here we are

Ex-man

Adele staat natuurlijk bekend om haar love songs, maar fans hoeven geen nummers over haar ex-man te verwachten. Na hun break-up stemde Adele er namelijk mee in om niet over hem te schrijven, omdat ze samen een zoontje hebben. Aha!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws