Met déze hack wordt haar invlechten een stuk makkelijker

Easy does it!

Lees ook

Waar de een binnen no time haar haren invlecht, is dit voor de ander maar een ingewikkeld klusje. Je kunt met een vlecht de meest stunning kapsels maken, maar dan moet je natuurlijk wel het invlechten onder de knie hebben. Gelukkig hebben wij een handige lifehack waarmee dat een stuk makkelijker wordt.

Hack

Ingevlochten haar is niet alleen mooi in bepaalde kapsels, een ‘basis’ invlecht is ook nog eens heel praktisch. Want dat lange haar is hartstikke mooi, maar in de zomer is het vooral heel erg warm. Enne, in de herfst loop je de kans op een verregende coupe…

Je kunt je lokken natuurlijk opsteken in een knot of paardenstaart, maar je kunt het ook invlechten. Denk jij: ik heb geen idee hoe dat moet? Je bent niet de enige. Gelukkig is daar TikTok, met wederom een handige lifehack. Met dít trucje kan iedereen invlechten.

DIY

Oke, we geven toe dat het niet écht invlechten is, maar het effect is hetzelfde. Begin met je haar in een middenscheiding. Kies of je links of rechts wilt beginnen, pak de voorste pluk aan de voorkant en split de pluk in tweeën. Draai de twee plukken om elkaar heen en pak na iedere draai een beetje haar van de zijkant erbij. Herhaal dit totdat je ongeveer ter hoogte van je oor bent. Split het overgebleven haar nu in drie delen, terwijl je de gedraaide lokken goed vasthoudt. Maak het vervolgens af met een normale vlecht et voilà! Als je dit eenmaal onder de knie hebt, is de stap naar een ‘echte’ invlecht snel gemaakt. Succes!

Bekijk hieronder de hele TikTok-video:

@bethanyfosbery

QUICK & EASY RAINY DAY HAIRSTYLE 🌧 ##hair ##hairstyle

♬ original sound – Bethany Fosbery

Bron: Dingen voor Vrouwen, Marie Claire | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook