Aha! Hierom kun je niet op Chantal Janzen stemmen voor de Gouden Televizier-Ring

Het is makkelijk te verklaren!

Lees ook

Chantal Janzen is ieder jaar vaste prik bij de nominaties van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Toch waren een hoop fans teleurgesteld dat de blondine nu niet in de lijst te vinden is. Gelukkig is hier een goede reden voor!

Regelement

Voor presentatoren van Nederland is het een grote eer om genomineerd te zijn voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Om alles eerlijk te houden, zijn er reglementen waar je je aan moet houden. En helaas geldt dit nu ook voor Chantal. In de reglementen staat namelijk vermeld dat wanneer een presentator drie keer achter elkaar een Televizier-Ster wint, hij of zij een jaartje niet mee mag doen.

De presentatrice wordt door haar volgers op Instagram beladen met vragen waarom ze niet genomineerd is. Om van alle vragen af te zijn, deelt ze nogmaals de uitleg in haar Stories. Hierbij schrijft ze: “Jullie blijven dit veel vragen. Hardleers zijn jullie. Dus bij deze nog een keer de uitleg.”

Te populair

Dit is overigens niet de eerste keer dat de blondine niet mee mag doen. In 2017 gebeurde hetzelfde omdat ze in 2014, 2015 én 2016 een Televizier-Ster had gewonnen. Chantal is dus gewoon ontzettend populair.

Chantal is trouwens niet de enige die door haar populariteit een ronde moet overslaan. Het overkwam ook Wendy van Dijk en Yvon Jaspers. Gelukkig mogen we volgend jaar weer op Chantal stemmen!

Bron: Televizier | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook