De schaar erin: Kourtney Kardashian showt korte bob op Instagram

Wij herkenden Kourtney bijna niet.

Kourtney Kardashian is een van de Kardashians die qua kapselkeuze het meest steady is. Waar zusje Kylie Jenner geregeld van een knalroze bob naar een pikzwarte pony switcht, blijven de lokken van Kourtney vrijwel altijd hetzelfde. Tot vandaag, want Kourtney heeft de schaar in haar lange manen gezet.

Eyecatcher

Kourtney vertoeft momenteel op een zonnige bestemming en deelt hier flink wat kiekjes van. Niet alleen de foto's in bikini vallen in de smaak, ook de nieuwe coupe van Kourtney is een eyecatcher. De realityster heeft namelijk de schaar in haar lokken gezet.

Korte bob

De realityster poseert voor een spiegel en deelt bij de foto alleen een schaar-emoji. We moesten even twee keer kijken. Want Kourtney, is that you? De Kardashian-zus showt haar kortgeknipte haren en draagt dit nieuwe kapsel in een middenscheiding. En om eerlijk te zijn willen wij nu linea recta naar de kapper om onze haren in hetzelfde model te knippen.

Short hair for the win” en “Short hair. So cute“, klinkt het in de reacties. Ook lover Travis Barker laat een lief berichtje achter bij de foto. “Je bent perfect”, schrijft de drummer bij de foto. Awh!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws