Déze actrice gaat meedoen aan Expeditie Robinson

We can't wait!

We moeten nog twee weken geduld hebben en dan gaat het gloednieuwe seizoen van ons favoriete programma Expeditie Robinson van start. Na Stefano Keizers, Jasmine Sendar en Jan van Halst is nu ook de vierde deelnemer bekend gemaakt.

Eva van de Wijdeven

Niemand minder dan actrice Eva van de Wijdeven gaat haar survival skills op de proef stellen in Expeditie Robinson. De actrice werd onlangs moeder van zoontje Julius en heeft haar handen vol aan acteerklussen, maar maakte voor deze uitdaging een plekje vrij in haar agenda.

“Na twintig jaar acteren en als je wat ouder wordt, krijg je op een gegeven moment andere behoeftes en verlangens”, vertelde Eva onlangs aan AD. “Je gaat wat meer naar binnen en naar jezelf kijken en nadenken wat de volgende stap is in je leven. Toen kwam dit op mijn pad en zag ik het als een kans.”

Survivalcursus

Een goede voorbereiding is het halve werk, zo dacht ook Eva. Toch pakte dit anders uit dan verwacht, aangezien het programma alsnog vol verrassingen zit. “Ik zal je zeggen, je kan voorbereiden wat je wil, maar het maakt geen zak uit, het lot bepaalt”, legt Eva uit.

“Je gaat wel sporten. Je maakt je fit. Verder laat je het gebeuren. Ik heb wel een heel toffe survivalcursus gedaan.” Wij zijn benieuwd, Eva!

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus elke zondag om 20.00 uur en elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL4.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Laatste nieuws