Op déze locatie vindt het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson plaats

En het lijkt erop dat deze BN'er mee gaat doen.

Onlangs maakten Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver bekend dat er een gloednieuw seizoen van Expeditie Robinson in de maak is. De locatie van dit nieuwe seizoen was destijds nog onduidelijk, maar inmiddels weten we op welk eiland de expeditieleden gaan verblijven.

Nieuwe locatie

Vanwege het coronavirus werd het vorige seizoen van Expeditie Robinson gecanceld. Een trip naar de Filippijnen – waar het programma normaal gesproken plaatsvindt – was toen niet mogelijk, en ook dit jaar leek het geen goed idee. Gelukkig heeft Europa meer te bieden dan je denkt. De deelnemers gaan het namelijk in Kroatië tegen elkaar opnemen, zo meldt Shownieuws.

Kroatië is in het bezit van flink wat kleine eilandjes, zoals Cres, Krk, Brac of Hvar. Welke eiland het precies is, dat is nog niet duidelijk. Wel gaan de expeditieleden het minstens zo zwaar krijgen als op een eiland buiten Europa. In Kroatië kan het namelijk overdag zo'n 40 graden worden – terwijl de temperatuur in de nacht kan dalen tot 0 graden. Aiii…

Eerste kandidaat bekend

Nu de aankondiging van het nieuwe seizoen is geweest, kunnen we beginnen met het gissen naar namen van deelnemende BN'ers. In de Shownieuws Podcast wist host Kayleigh van den Hout al een tipje van de sluier te lichten. “Ik gok dat er wel weer een SBS-ster meedoet”, begon ze. “Ik hoorde Dennis Schouten heel vaak voorbijkomen. Hij zou vorig jaar al meedoen, maar dat ging toen niet door vanwege corona. En ik heb begrepen dat hij nu toch echt volgende maand naar Kroatië gaat.”

Of deze informatie klopt? We don't know. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de eerste deelnemers bekend worden gemaakt. Nog even geduld!

Bron: Shownieuws Podcast | Beeld: RTL

Laatste nieuws