Hebben: iedereen loopt deze zomer op déze Yeezy slides

Wij zien deze robuuste slippers op heel Instagram voorbij komen.

Sinds de coronacrisis lopen we standaard rond in joggingpakken en trekken we onze pantoffels alleen uit voor special occasions. We zien het dan ook absoluut niet zitten om weer op hoge hakken en instabiele sandaaltjes te paraderen. Gelukkig is dat ook niet nodig, want deze zomer zijn de comfy Yeezy slides helemaal on trend.

Zo comfy

Op het eerste gezicht denk je misschien: “What are thooose?” Maar trust us: zodra je een stap op deze bad boys hebt gezet, wil je nooit meer andere slippers aan. Je hebt het gevoel dat je op de wolken loopt als je deze slides aanhebt.

Het is dan ook niet zo gek dat de Yeezy slides, een collab tussen Kanye West en Adidas, zo populair zijn bij veel celebs en influencers. Zo werden Kendall en Kylie Jenner al in de robuuste slippers gespot en zien we ze ook op Instagram veelvuldig voorbij komen.

Inspiratie

Je kunt alle kanten op met deze comfy sandalen. Draag ze in de zomer onder een linnen broek, zoals influencer Matilda Djerf of onder een chique pantalon à la John Setrodipo. Stylist Iris bewijst dat je de slides ook prima onder een zomerjurkje aan kan. Enne, is het wat kouder? Dan ben je helemaal on trend als je een paar sokken in je Yeezy slides draagt.

Ook Hailey Bieber is fan van de Yeezy slides. Op de tweede foto gaat zij voor een full orange outfit met een oranje bucket hat, een matchend setje en oranje slippers. Love it.

Beeld: Catwalkpix, Instagram

Laatste nieuws