Matchy-matchy: deze matchende sets spotten we overal op Instagram

Zomers, fleurig en comfortabel.

Waar we vorige zomer nog druk bezig waren met het mixen van printjes, gaan we deze zomer voor matchende sets. Als we modeliefhebbers op Instagram mogen geloven dan zijn de matching sets dé trend voor deze zomer. Makkelijk, comfy en verkrijgbaar in tig verschillende kleuren en printjes. We like!

Blote benen

Eén ding is duidelijk bij deze trend: de benen mogen gezien worden. Of je nu kiest voor een matchende set met een printje of een effen kleur, de set met een korte broek of korte rok zijn vooral geliefd bij menig influencer. De stoffen die we deze zomer veelal terug gaan zien zijn linnen en badstof. Belangrijke sidenote: het matchende pakje moet vooral niet te strak om je lijf zitten. Lekker losjes – en dus de perfecte outfit bij hete temperaturen.

Combineren

Het combineren van een matching set is makkelijker dan je denkt. Met een paar grove sandalen en een grote zonnebril ben je eigenlijk al good to go. Vooral over je bikini doet de matching set het goed. Spontaan een feestje op de planning? Ruil die sandalen dan in voor een paar flinke hakken. Makkie!

Bron: Stylist | Beeld: Catwalkpix, Instagram

Laatste nieuws