EOTBDD’s Jørney en Odim delen groot nieuws

Zo leuk!

Begin deze maand maakten EOTBDD's Jørney en Odim bekend dat zij samen een kindje verwachten. De twee waren op dat moment helaas niet meer bij elkaar en even leek het erop dat dat ook nooit meer zou gebeuren. Dat de liefde echter niet langer bekoeld is, blijkt wel uit de nieuwste YouTube-video van Jørney.

Break-up

Jørney was heel stellig toen ze het vorige maand uitmaakte met lover Odim. Op Instagram Stories liet ze destijds weten: “Het is momenteel allemaal een beetje zwaar, maar het komt wel goed. Odim en ik zijn inderdaad niet meer bij elkaar.” Hoop op een goede afloop, had ze zeker niet. “Jullie hoeven ook geen berichtjes meer te sturen dat we samen moeten komen, want dat gaat absoluut niet meer gebeuren.”

Ook toen de EOTBDD-ster bekendmaakte in verwachting te zijn, waren zij en Odim uit elkaar. “Het is inderdaad zo dat we elkaar momenteel niet zien vanwege omstandigheden”, vertelde ze toen. “Wij moeten ook als stel gaan kijken hoe we nu verder gaan met elkaar. Ik hoop dat we eruit komen en dat zal even tijd nodig hebben.”

Verliefd

Inmiddels lijkt het erop dat Jørney en Odim weer back together zijn. In haar nieuwste vlog laat de realityster namelijk zien dat ze samen een romantisch weekendje naar het Belgische Oostende gaan. Zo halen ze een ijsje aan het strand, rijden ze over de boulevard en genieten ze van een heerlijk diner. Enne, om nog maar eens te bevestigen dat de twee weer helemaal in love zijn, worden er de nodige kusjes uitgedeeld. Cute!

Beeld: MTV | Video: YouTube

Laatste nieuws