Wonderspul: deze wenkbrauwgel spotten we momenteel overal op TikTok

Brows à la Cara Delevingne? Yes please.

Lees ook

TikTok is tegenwoordig een heus beauty-walhalla geworden. Niet alleen ontdekken we allerlei manier om je haren makkelijker in te vlechten of tips om vollere lippen te krijgen, ook ontdekken we om de haverklap nieuwe producten. Kunnen je brows wel een boost gebruiken? Dan zou je volgens TikTokkers déze wenkbrauwgel aan moeten schaffen.

Musthave

Dat fluffy wenkbrauwen al enige tijd een beautytrend zijn, valt niet meer te ontkennen. Tegenwoordig kunnen we er van alles mee, van verven tot lamineren. Waar de een met een brow soap in de weer gaat om de haartjes rechtop te borstelen, kiest de ander liever voor een gel. Alleen een ‘normale’ gel blijft vaak niet heel de dag zitten.

De oplossing? De Brow Glue Instant Brow Styler van Nyx Professional Makeup. Een hele mond vol, maar op TikTok is het product viral gegaan. Gebruikers geven aan dat het product de effecten van een brow lift nabootst. We’re hooked!

Vijf sterren

Niet alleen zijn TikTok-gebruikers lovend over het product, de wenkbrauwgel krijgt ook een hoge beoordeling (vijf sterren) op Amazon. Het product is een beetje plakkerig, waardoor het gemakkelijk is om je wenkbrauwen in vorm te brengen. Binnen een paar minuten heb je je eigen brow lift gecreëerd. Volgens TikTokkers een product die het waard is om aan je beautyroutine toe te voegen.

Wil jij je brows ook in vorm brengen met deze hooggewaardeerde wenkbrauwgel? Je shopt ‘m via deze link voor nog geen zeven euro. Score!

@rose.friederike

Das Ergebnis am Ende 😱 IHR BRAUCHT DEN!!! ##nyx ##browglue ##perfectbrow ##brows *keine bezahlte Werbung

♬ Nathy Peluso: Bzrp Music Sessions, Vol. 36 – Bizarrap & Nathy Peluso

@glamzilla

Who gave them permission? ##makeuptiktok ##makeupfyp ##Fyp 

♬ original sound – Stephanie Valentine

@thefacesofabi

Testing the new @nyxcosmetics_uk brow glue! What do you think? 🤔 ##soapbrows ##nyxbrowglue ##makeupartist ##fluffybrows

♬ original sound – ABI ELSE

Bron: Marie Claire, PopSugar | Beeld: BrunoPress | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook