Love Islands Mattheüs en EOTB’s Deborah over deelname aan Temptation Island

Willen de lovebirds hun relatie op de proef stellen?

Lees ook

Love Islands Mattheüs en EOTB's Deborah zijn al enkele maanden een setje. Dat ze helemaal in love zijn, wordt wel duidelijk uit de lieve foto's en filmpjes die het stel regelmatig op Instagram deelt. Maarre, zijn ze wel helemaal zeker van hun relatie? Op Instagram doet Deborah uit de doeken of ze mee zouden willen doen aan Temptation Island.

Ware liefde

Mattheüs en Deborah zijn niet vies van een goede dosis reality tv. Zo deed Mattheüs mee aan Love Island, waar hij eerst met Raphaëlla ging, maar vervolgens voor Jaimy koos. Deborah vond haar doorbraak in Ex on the Beach: Double Dutch, waar ze als ex van Roy het strand op kwam wandelen. Een paar maanden geleden werd duidelijk dat Mattheüs en Deborah de ware liefde bij elkaar hadden gevonden.

Temptation Island

Maarre, Mattheüs en Deborah zijn niet van plan hun relatie op het spel te zetten, zo laat de beauty weten op Instagram Stories. Daar kreeg ze van een volger de vraag of ze nog een keer mee zou doen aan Ex on the Beach: Double Dutch als ze single was. “Nee joh”, reageert ze stellig. Daarnaast verklapt ze dat ze bijna nog te zien was in een ander realityprogramma. “Ze hadden Matth en mij gevraagd voor Tempa, maar dit hebben we geweigerd.” Aha!

Love Reality wist het antwoord van Deborah vast te leggen. Je bekijkt een screenshot ervan HIER.

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook