Love Islands Jaimy over waarom het uitging tussen haar en Mattheüs

“We hebben samen een geweldige tijd gehad."

Hoewel Jaimy en Mattheüs in de Love Island-villa een droomkoppel leken, bleek helaas niets minder waar. Kort na hun deelname maakten de twee namelijk bekend dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. In haar Instagram Stories vertelt Jaimy nu meer over de reden van de breuk.

Finito

In november 2020 maakte Mattheüs op zijn YouTubekanaal bekend dat zijn relatie met Jaimy op de klippen is gelopen. “We hebben ons best gedaan om het te laten werken, maar uiteindelijk hebben we samen besloten om er een punt achter te zetten”, liet de voormalig Islander weten.

Jaimy reageerde destijds ook kort op de breuk in haar Instagram Stories. “Mattheüs en ik zijn uit elkaar. Ik kijk terug op een geweldig avontuur samen, zonder elkaar was het namelijk nooit zo mooi geweest. Ik ben trots dat we dit samen hebben gedaan.”

Reden breuk

Toch krijgt de beauty nog regelmatig de vraag wat nou precies de reden achter hun breuk is. In een Q&A op haar Instagram Stories gaat Jaimy hier dieper op in.

“Deze vraag krijg ik dagelijks”, begint ze haar bericht. “We hebben een geweldige tijd gehad samen! In Nederland en België leerden we elkaar op een heel andere manier kennen, en daarin bleken we niet dé match te zijn die we eerder voelden.” Aha!

“Dat betekent niet dat onze gevoelens niet oprecht waren. Ik zie het zelf nog steeds heel positief: je leert altijd uit een (liefdes)relatie, alles gebeurt met een reden en samen hebben we genoten. Soms is het beter om wegen te scheiden, iedereen verdient écht geluk: ook in de liefde. Ik zal altijd blijven geloven in échte liefde en ik ga niet voor minder”, sluit Jaimy af.

Beeld: Love Island

Laatste nieuws