Op déze datum keert GTST weer terug

Je hoeft niet lang te wachten op je favoriete guilty pleasure.

Lees ook

Het huidige seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden komt helaas bijna ten einde. Gelukkig weet RTL de pijn een beetje te verlichten, want ze hebben bekendgemaakt wanneer het gloednieuwe seizoen van de populaire serie op de buis verschijnt.

Nieuwe seizoen

Zoals altijd zal het laatste seizoen opnieuw met een enorme cliffhanger eindigen en zijn fans gretiger naar antwoorden dan ooit. Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat? Dat vertellen we je.

Gelukkig hoeven we niet meer héél lang te wachten op het nieuwe seizoen van de soap, want over ongeveer twee maanden zal GTST weer op de buis verschijnen. 30 augustus is namelijk de officiële startdatum van alweer het 32e (!) seizoen. Dat maakte RTL gisteren bekend. Spannend!

Ruzie

De soap zal dan gewoon weer van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur op RTL4 te bekijken zijn – of op Videoland of course. De cliffhanger van het huidige seizoen kun je volgende week donderdag 8 juli bewonderen. Hierin zal de vete tussen Ludo en Janine en hun rivalen Billy de Palma en Richard van Noten het hoogtepunt bereiken.

Wat er precies gaat gebeuren en wie er allemaal bij betrokken zijn, weten we nog niet. Maarre, één ding is zeker: het gaat ongekend spannend worden.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: GTST

Laatste nieuws

Zie ook