Temptations Roxanne over kersverse verloving: ‘Het was heel romantisch’ 

Ook onthult Roxanne of zij en haar verloofde Boyd mee zouden doen aan Temptation Island.

Lees ook

Temptations Roxanne en haar partner Boyd kunnen hun geluk niet op. Tijdens een zonovergoten vakantie op Aruba besloot Boyd de liefde van zijn leven ten huwelijk te vragen en Roxeanne zei volmondig ‘ja.' Reden genoeg dus voor Grazia om even met het nieuwbakken, verloofde stel te bellen.

Eerste date

Voor Roxanne en Boyd was het liefde op het eerste gezicht. “De vonk sloeg over toen we elkaar voor het eerst zagen”, deelt Boyd. De twee hadden begin dit jaar hun eerste date en die smaakte al snel naar meer. “Door Covid was alles dicht, dus onze eerste date was op het strand. We hadden het heel romantisch gemaakt met allemaal kussentjes en dekentjes en zaten bij een vuurtje. Toen was het gedaan met me”, vult Roxanne aan.

“Na de tweede date zijn we niet meer bij elkaar weggeweest. Het was gelijk dik aan.”

Sneltreinvaart

De relatie van Roxanne en Boyd ging al snel van goed naar nog beter, maar hoe weet je dat je met de ware samen bent? “Ja, soms heb je dat. Dan denk je: zo hoort het. Ik denk dat je dat voelt”, verklaart de brunette.

“Het komt door het gevoel dat je elkaar al veel langer kent. Elke keer ben ik weer verbaasd dat we nog maar zo kort bij elkaar zijn”, vult Boyd aan. “Het voelt alsof we al tien jaar samen zijn”, stemt Roxanne in.

Huwelijksaanzoek

Officieel wonen de twee nog niet samen, maar in de praktijk zijn ze altijd bij elkaar. Boyd vond het dan ook hoog tijd om Roxanne ten huwelijk te vragen. “Als je verliefd bent, zeg je weleens van die dingen als: ‘Ik wil altijd bij je blijven’ en ‘Zou je met me trouwen als ik je zou vragen?’”, geeft Boyd aan. “Het ging best wel snel tussen ons, maar ik heb Roxanne gewoon ten huwelijk gevraagd omdat ik de rest van mijn leven bij haar wil zijn. En zij bij mij.” Boyd besloot dan ook op één knie te gaan tijdens een vakantie op het zonovergoten Aruba. “Ik vroeg Rox op mijn verjaardag ten huwelijk, want het enige wat ik wilde hebben is Rox zelf.”

De twee gingen op een avond romantisch uit eten, tijdens het toetje vroeg Boyd die ene, grote vraag aan Roxanne. “We kregen meerdere gangen, en tijdens het diner was hij zo zenuwachtig; hij zat maar om zich heen te kijken. Ik dacht nog: wat is hij raar aan het doen. Op een gegeven moment kwam hij terug van het toilet. Iemand anders was aan het filmen en toen ging Boyd opeens op één knie. Dat was heel speciaal en romantisch.”

Hoewel Boyd wist dat Roxanne ‘ja’ zou zeggen, was de tattoo-artist behoorlijk gespannen voor het aanzoek. “Ik had mezelf van alles aangepraat en kan niet zo goed praten onder druk. Ik wilde allemaal lieve dingen zeggen, maar dat kwam er niet helemaal goed uit.”

Inmiddels zijn de twee terug van hun vakantie en zijn ze stiekem al een beetje bezig met de voorbereidingen op de grote dag. “Ik heb al aardig wat uitgezocht en op papier staan”, lacht Roxanne.

“I said yes!”

Meedoen aan Temptation Island

De twee zijn dolgelukkig samen, en verliefd en verloofd. De lovebirds weten dan ook dat hun relatie Temptation Island zou overleven. Toch moet Roxanne er niet aan denken om als koppel mee te doen aan het programma.

“Als koppel zou ik nooit van z’n leven meedoen. Als je gelukkig bent met elkaar – en weet wat je aan elkaar hebt – hoef je je relatie niet te testen door mee te doen aan een programma. Bij Temptation zit je bovendien in een situatie waar je in het normale leven niet snel in terechtkomt. Je zit dan in een villa met allemaal vrijgezellen van het tegenovergestelde geslacht. Dat is een situatie waar ik me niet snel in zal bevinden.”

“Stellen die meedoen aan Temptation zijn vaak op zoek naar antwoorden, wij zijn niet op zoek naar antwoorden. Als je gelukkig bent samen moet je er gewoon niet aan meedoen.”

Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws

Zie ook