Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Temptations Roxanne dolgelukkig met nieuwe liefde

Roxanne gaat niet langer als vrijgezel door het leven.

Roxanne

Veel Temptation-singles vonden de liefde pas ná hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave. Zo kregen singles Evie en Mike een relatie en ook Anne en Bowy zijn een happy couple. En Cupido heeft nu ook raak geschoten bij single Roxanne.

Instagram official

Roxanne Bobeldijk gaat niet langer als vrijgezel door het leven. De voormalig single maakte haar relatie vandaag namelijk Instagram official met een prachtige liefdesfoto.

“Trots op ons”, schrijft ze in de caption. De brunette laat vervolgens weten dat ze tot over haar oren verliefd is op Boyd, die werkzaam is als tatoo-artist. Cute!

Veel geluk

Veel Temptation-deelnemers hebben na hun deelname aan het realityprogramma goed contact met elkaar gehouden. Niet zo gek dat Roxanne op Instagram dan ook al snel veel reacties krijgt van veel (voormalig) singles.

“Wat mooi babe, ik wens je heel veel geluk”, reageert Tahira. “Blij voor jullie”, deelt Daisy. Kleine Mike, Bowy, Anne en Tyra laten ook een berichtje achter. Enne, wij kunnen dan natuurlijk niet achterblijven: heel veel geluk samen, Roxanne en Boyd!

Roxanne en Boyd - ©MAEV fotografie
Misschien ook voor jou:
Zo zag Temptation Island-Roxanne er vroeger uit
Showbizz
  • Temptation Island: Love or Leave, Instagram