doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo zag Temptation Island-Roxanne er vroeger uit

Wauw: zó ziet Temptations Roxanne er zonder make-up uit

Looking good!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Roxanne

Roxanne is een van de singles die meedoet aan Temptation Island: Love or Leave. Dat ze zowel vanbuiten als vanbinnen een echte beauty is, liet ze al zien tijdens haar deelname aan het programma. En ook zonder make-up is Roxanne gorgeous!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Au naturel

Roxanne showde onlangs op Instagram dat ze ook zonder make-up prachtig is. “Veel mensen kennen mij alleen met make-up op”, begint ze haar bericht. “Dat is natuurlijk allemaal hartstikke leuk en mooi, maar ik ga doordeweeks ‘au naturel’ door het leven. En dat is ook gewoon hartstikke leuk en mooi”, sluit Roxanne af.

Ook zonder make-up is de single prachtig. Niet zo gek dat de complimenten snel binnenstromen. “Wauw”, “beauty”, en “zo knap”, klinkt het dan ook in de reacties. Ook Temptations Tahira laat van zich horen: “Yes babe, nog steeds hartstikke knap.” Danielle Koppers sluit zich hierbij aan: “Mooi mens.”

Instagram @roxannebobeldijk

Lang haar

We kennen de stunning Roxanne met een korte coupe, maar onlangs deelde de single ook hoe ze eruitziet met lang haar.

Sometimes you need to switch it up", schreef ze bij de foto. Het moge duidelijk zijn dat Roxanne op deze foto een pruik draagt. Maar who cares, het staat haar prachtig. Bekijk de foto van Roxanne met lang haar HIER.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');