Beautyhack: met dít trucje wordt invlechten een stuk makkelijker

Dankjewel, TikTok!

Lees ook

De een heeft het binnen no time onder de knie, terwijl de ander er de grootste moeite mee heeft: invlechten. Je kunt er prachtige kapsels mee maken, maar dan moet je natuurlijk wel eerst snappen hoe je precies te werk gaat. TikTok comes to te rescue, want we hebben een enorm handige lifehack gevonden.

Handig trucje

Ingevlochten haar is niet alleen heel mooi in bepaalde kapsels, een 'basis' invlecht kan ook nog eens heel praktisch zijn. Want dat lange haar is hartstikke mooi, maar in de zomer is het vooral heel erg warm. Je kunt je lokken natuurlijk opsteken in een knot of paardenstaart, maar je kunt ze ook invlechten. Denk jij: ik heb geen idee hoe dat moet? Je bent niet de enige. Gelukkig is daar TikTok, met wederom een handige beautyhack. Met dit trucje kan iedereen invlechten.

Zo doe je het

Oke, we geven toe dat het niet écht invlechten is, maar het effect is hetzelfde. Begin met je haar in een middenscheiding. Kies of je links of rechts wilt beginnen, pak de voorste pluk aan de voorkant en split de pluk in tweeën. Draai de twee plukken om elkaar heen en pak na iedere draai een beetje haar van de zijkant erbij.

Herhaal dit totdat je ongeveer ter hoogte van je oor bent. Verdeel het overgebleven haar nu in drie delen, terwijl je de gedraaide lokken goed vasthoudt. Maak het vervolgens af met een normale vlecht et voilà! Als je dit eenmaal onder de knie hebt, is de stap naar een 'echte' invlecht snel gemaakt. Thank us later!

@bethanyfosbery

QUICK & EASY RAINY DAY HAIRSTYLE 🌧 #hair #hairstyle

♬ original sound – Bethany Fosbery

Bron: Dingen voor vrouwen | Beeld: Brunopress, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook