Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Anne en Esther Vedder: 'Onze week stond in het teken van lanceringen en celebrations'

In hun nieuwste column vertellen Anne en Esther over hun bijzondere weken.

Anne en Esther

Anne en Esther Vedder (32) zijn de succesvolle ondernemers achter het sieradenmerk Vedder & Vedder. De Nijkerkse tweeling werkt inmiddels samen met grote namen als Chantal Janzen en Sylvie Meis.

Mijlpalen

"Afgelopen weken stonden weer geheel in teken van mijlpalen, lanceringen, celebrations én natuurlijk keihard werken. Er moet wel altijd weer wat te vieren blijven, hè."

"Zoals we laatst al aankondigden, ging onze Vedder & Vedder personalised hoed live. Iets waar wij zelf – en met ons vele anderen – met smart op zaten te wachten. De hoed was binnen een mum van tijd uitverkocht. Helemaal te gek natuurlijk en superleuk om mee te maken."

"Enjoying the sun"

Keihard werken

"We hopen altijd dat een collectie het goed doet, maar dat kun je van tevoren nooit helemaal weten. Ons team heeft de afgelopen weken keihard gewerkt om de hoeden én de Woven Whitney Bracelet te personaliseren. Die machines bleven maar gaan! We horen de machines nog zoemen in onze slaap."

"Sommige hoeden waren binnen no time uitverkocht. Gelukkig zijn ze weer aangevuld en te bestellen, want summer is just around the corner!"

"Hoe leuk is de Woven Whitney bracelet?"

Meeting

"Voor een paar belangrijke accessoire-meetings vertrokken we naar het buitenland. Ons workout-leven gaat daar ook gewoon door, dus 's ochtends waren we meestal in de gym van het hotel te vinden. Na de meetings hadden we vaak nog even een afternoon meeting met elkaar in de zon. Dan nemen we alles nog even samen door; laptop erbij en natuurlijk mét hoed."

"Work, work, work"

Shoot 1

"Terug op kantoor stonden er enkele shoots en draaidagen gepland. Eerst een shoot voor onze kinderlijn! Dit was ook iets waar we al tijdje mee bezig waren en waar heel veel vraag naar was. Finally it’s here! En we zijn zó trots!"

"De shoot voor de campagne was natuurlijk wel een uitdaging. Van baby’s tot kleuters en peuters. Zo schattig. En dan te bedenken dat wij – het zal je waarschijnlijk niks verbazen – een tikkeltje ongeduldig zijn, en een shoot voor onszelf dus soms ook best lang vinden duren, laat staan die kleintjes?! Maar het ging supergoed en de resultaten zijn echt te cute. Wij zijn supertrots."

Shoot 2

"De volgende dag stonden we zelf voor de camera voor een heel gaaf interview en nieuw project. We vonden het waanzinnig leuk om te doen. Hierover vertellen we binnenkort meer."

Marie Claire-interview

"Ook heel leuk om terug te zien en te lezen was het interview en de shoot die we onlangs voor Marie Claire hebben gedaan. In het magazine vertellen we meer over onze carrièrelessen. Zelf zien we ons werk en ons bedrijf als onze passie en gaan we geen enkele dag zonder plezier naar kantoor. Natuurlijk zijn er altijd mindere dingen aan het ondernemerschap, maar ook die horen erbij, daar leren we van."

"Ons motto is: 'The road to success is always under construction'." 

New office

"Ons kantoor was ook een tijdje under construction, maar is nu eindelijk klaar! We hebben de muren door laten breken van het pand naast ons en hebben nu dubbel zo veel ruimte. Onze eigen kantoren zijn inmiddels geen opslagruimte meer, maar echte offices! Dus het was tijd voor een klein feestje op kantoor met ons team. Cocktails, een dj en bites."

"Ook zijn we met de Vedder & Vedder-boot weer gezellig gaan varen met een deel van het team. Het weer was afgelopen dagen prachtig, dus echt ook een feestje op het water."

Vaderdag

"Zondag was het natuurlijk Vaderdag en werd onze vader, Eddie Vedder, in Nijkerk in het zonnetje gezet. We hebben er een heel gezellige dag van gemaakt. Geluncht met de hele familie. Dit keer konden we ook onze vader verrassen met een gepersonaliseerd Vedder & Vedder-item, aangezien we recent onze complete mannenlijn hebben gelanceerd."

Misschien ook voor jou:
Anne en Esther Vedder: 'Stilzitten is niet onze sterkste kant'
Columns
  • Sarah Terschegget