Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: zo lopen de exen in EOTBDD écht de zee uit

In werkelijkheid gaat het iets minder soepel dan we dachten.

EOTBDD exen

Ieder seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch spoelen er talloze exen aan op het strand om de boel eens flink te terroriseren in de villa. Op tv zien we hoe de mannen en vrouwen sexy uit het water komen lopen, richting hun ex die in spanning op het strand zit te wachten. Maarre, in real life blijkt het helemaal niet zo'n sexy moment te zijn.

Hilarische video

EOTBDD's Shirley deelt op Instagram unieke behind the scenes-beelden van het moment dat zij uit de zee moest lopen. Hierop zien we dat ze, omringd door allerlei vakantiegangers, aan het strugglen is met de golven. Enne, dat levert hilarische beelden op.

"Shirley, kom maar sexy het water uitlopen nu!" KIJK DIE GOLVEN EVEN! Dat is toch vragen om ellende", schrijft de ex bij het filmpje, samen met een lachende emoji. "Ging dus ook finaal fout, bijna m’n nek gebroken in de eerste vijf minuten in dat programma en gelijk al door iedereen uitgelachen", vervolgt ze. "Doei krullen, make-up, wimpers, enkels. Jammer genoeg zijn er geen betere beelden van m’n val, maar het terug omhoog strompelen was er nog wel."

Reacties

Het moment dat een ex aanspoelt is in werkelijkheid dus helemaal niet zo sexy als we dachten, maar hilarisch is het wel. Dat vinden ook de volgers van Shirley, die wel om de blooper kunnen lachen. "Geniaal, zal mij ook gebeuren", reageert Fabiola Volkers lachend. "Maar er zwemmen ook gewoon andere mensen, wij dachten dat het hele strand van jullie was", laat een verbaasde volger weten.

Andere EOTBDD-deelnemers kijken ook met veel plezier terug op dit moment. "Dit vergeet ik eeeecht niet meer", aldus Dusty. "HAHAHAHAHA IK KOM NIET MEER BIJ HOOR", reageert Lesley.

Bekijk HIER de video waar Shirley uit het water komt lopen.

Misschien ook voor jou:
Aiii: EOTBDD's Shirley haalt keihard uit naar Dusty
Showbizz
  • Shownieuws
  • MTV