EOTBDD’s Isidora over negatieve reacties: ‘Ik weet wel beter’

Na haar ruzie met Sander kon Isidora rekenen op flink wat kritiek.

Ex on the Beach: Double Dutch was de afgelopen periode talk of the town en kijkers gaven hun ongezouten mening over het programma op social media. Ook Isidora kreeg flink wat reacties over zich heen, maar trok zich hier naar eigen zeggen niet veel van aan. “Het is en blijft een realityshow”, vertelt ze eerlijk aan Grazia.

Veel reacties

Na iedere aflevering van EOTBDD ontstond er een stortvloed aan reacties op social media. Maar daar bleef het niet bij. Ook onder YouTube-video's, Insta-posts en zelfs op TikTok was het MTV-programma trending topic. Isidora kreeg op haar eigen Instagram ook flink wat reacties, maar qua negativiteit viel het hier nog mee.

“Negativiteit blijf je houden, dat is helaas niet te stoppen, maar in mijn DM en onder mijn foto’s zie ik eigenlijk maar weinig negativiteit. En als ik negatieve reacties krijg, dan blokkeer ik diegene gewoon.”

Realityprogramma

Nadat Isidora het in de uitzending van EOTBDD aan de stok kreeg met Sander kon ze rekenen op behoorlijk wat kritiek. “Mensen vroegen online: 'Wat vind je van Isidora?', dan komen daar echt veel reacties op. Mensen zeggen dan: 'Ze komt echt chagrijnig over' of 'Ze is echt psycho', maar dat komt omdat ik vooral op die manier in beeld ben gekomen. Ik kan die kijkers er dan niet van overtuigen dat ik in het echte leven helemaal niet zo ben.”

De beste manier om met deze situatie om te gaan? Volgens Isidora moet je deze reacties gewoon laten voor wat het is. “Ik accepteer het gewoon en trek me er niet veel van aan. Ik weet beter en weet hoe het precies is gegaan en daar gaat het om”, legt ze eerlijk uit. “Het is en blijft een realityshow, dus natuurlijk word je anders neergezet dan je eigenlijk bent. Ik had ook altijd een oordeel over andere mensen in een realityprogramma, totdat je het zelf meemaakt.”

Beeld: MTV

Laatste nieuws