EOTBDD’s Lesley wil taboe doorbreken: ‘Belangrijk dat er vrouwen zijn zoals ik’

Ook vertelt Lesley openhartig over de reacties die zij krijgt.

Tijdens haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch neemt Lesley geen blad voor de mond. Ze noemt zichzelf de vrouwelijke Harrie Snijders en spreekt zich duidelijk uit over haar nachtelijke avontuurtjes in het programma. Hier staat de realityster honderd procent achter, aangezien ze met deze uitspraken graag een taboe wil doorbreken.

Positieve reacties

In gesprek met Het Laatste Nieuws praat Lesley openhartig over haar deelname aan EOTBDD. Lesley is een opvallende verschijning in het programma, aangezien de knappe realityster geen blad voor de mond neemt als het gaat over haar nachtelijke escapades met verschillende mannen. Lesley haar eerlijkheid valt bij EOTBDD-kijkers goed in de smaak – en dat is iets wat Lesley absoluut niet had verwacht.

“Ik had verwacht dat het publiek wel een heel negatief beeld over me zouden hebben”, begint Lesley. “Maar dat valt bijzonder goed mee. Natuurlijk zijn er mensen die me uitschelden voor slet, maar ze zijn in de minderheid. Het raakt me ook niet.”

Taboe doorbreken

Dat Lesley zo openhartig over haar single life durft te praten, is vanwege een bepaalde reden. Naar eigen zeggen vindt ze het belangrijk dat ook vrouwen meerdere bedpartners mogen hebben, zonder dat ze hierop worden aangesproken. “Ik denk dat het belangrijk is dat er vrouwen zijn zoals ik, die ervoor uitkomen dat ze graag sex hebben. Want dat blijft toch een beetje een taboe.” Lesley kaart vervolgens aan dat mannen in zo'n geval juist een applaus ontvangen. “Maar als een vrouw dit doet, wordt dat onmiddellijk als iets negatiefs bekeken. Onzin, uiteraard.”

Lesley geniet momenteel van haar single life en vindt dit prima. De realityster vertelt dat ze twee lange relaties heeft gehad, maar het lastig vond om de aandacht van andere jongens te weerstaan. “Dan moet je keuzes maken. Ik heb toen beslist dat ik – op dit moment in mijn leven – liever losse scharrels heb. Me settelen kan ik altijd nog op een latere leeftijd, mocht ik daar zin in hebben.”

Bron: Het Laatste Nieuws | Beeld: MTV

Laatste nieuws