EOTBDD’s Lesley heeft in Nederland met nóg een deelnemer het bed gedeeld

Wait, what?

Afgelopen weekend konden we genieten van de laatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. Het programma is dan wel afgelopen, maar de juice houdt voorlopige nog niet op. Zo onthult Lesley dat ze met nóg een deelnemer de lakens heeft gedeeld. Dit is echter nooit uitgezonden. Wait, what?

Nog een man

Tijdens haar deelname aan EOTBDD heeft Lesley met heel wat mannelijke deelnemers de lakens gedeeld. Om precies te zijn met zes verschillende mannen. Tenminste, dat is wat wij op tv hebben kunnen zien. In een YouTube-video van RUMAG is Lesley, samen met Shani en Dusty, te gast om na te praten over het programma. Hierin onthult de brunette dat ze met nóg een deelnemer seks heeft gehad. “Danny en ik hebben nog sex gehad, maar dat ontkent hij”, vertelt de original. Wait, what? We kunnen dus een zevende man op het lijstje van Lesley noteren.

De twee hebben erg gezellig gehad nadat ze terugkwamen in Nederland. We hebben het dus niet in het programma kunnen zien – en als het aan Danny ligt, waren we er nooit achter gekomen. “Hij heeft aan mij gevraagd of ik het geheim wilde houden, omdat hij toen bezig was met Gullusen“, vertelt Lesley. “Dus ik dacht: ik ga hem niet snitchen. Maar uiteindelijk is het niks geworden tussen hem en Gullusen, dus toen dacht ik: oké, dan heb ik ook geen reden meer om het geheim te houden.”

“Ik dacht dat dat de reden was dat ik het tegen niemand mocht zeggen, maar hij schaamt zich er heel erg voor en heeft er spijt van”, besluit de original. Het avontuurtje van Lesley en Danny wordt volgende week ook nog uitgebreid besproken in de reünie-aflevering. We can't wait!

Taboe doorbreken

Tijdens haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch neemt Lesley geen blad voor de mond. Ze noemt zichzelf de vrouwelijke Harrie Snijders en spreekt zich duidelijk uit over haar nachtelijke avontuurtjes in het programma. Hier staat de realityster honderd procent achter, aangezien ze met deze uitspraken graag een taboe wil doorbreken. “Ik had verwacht dat het publiek wel een heel negatief beeld over me zouden hebben”, vertelde Lesley onlangs aan Het Laatste Nieuws. “Maar dat valt bijzonder goed mee. Natuurlijk zijn er mensen die me uitschelden voor slet, maar ze zijn in de minderheid. Het raakt me ook niet.”

“Ik denk dat het belangrijk is dat er vrouwen zijn zoals ik, die ervoor uitkomen dat ze graag sex hebben. Want dat blijft toch een beetje een taboe.” Lesley kaart vervolgens aan dat mannen in zo'n geval juist een applaus ontvangen. “Maar als een vrouw dit doet, wordt dat onmiddellijk als iets negatiefs bekeken. Onzin, uiteraard.”

Bekijk hieronder de hele aflevering waarin Lesley, Shani en Dusty terugblikken op hun tijd bij EOTBDD:

Bron: RUMAGTV | Beeld: Videoland

Laatste nieuws