Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD’s Shani en Davey delen prachtige foto samen

‘Couple goals’, klinkt het in de reacties op Instagram

Shani

Ex on the Beach: Double Dutch draait heus niet alleen maar om drama tussen de kandidaten. Zo hebben Shani en Davey het in de villa erg leuk met elkaar. Enne, het lijkt erop dat de twee iets moois aan hun deelname hebben overgehouden.

Zonnige dag

De afgelopen dagen konden we genieten van een heerlijk zonnetje. Velen zochten dan ook het strand op. Zo ook Shani en Davey. De twee genoten samen van het zonnetje op het strand van Blankenberge in België, en hebben een prachtige foto van hun dag op Instagram gedeeld.

“Dagje on the beach”, deelt Shani bij het zomerse kiekje waarop te zien is dat ze een arm om Davey heen heeft geslagen. Ook Davey deelde een prachtige foto van hen samen. “Ex on the beach”, schrijft hij. Ook eindigt hij zijn berichtje met een hartje.

Reacties

Hoewel de twee niet hebben bevestigd een relatie te hebben, stromen de liefdesreacties binnen op Instagram. Zo reageert Sander a.k.a Tattoo Elvis met: “Hot couple” en schrijft weer een ander: “Couple goals.”

Ook Davey reageerde op de foto van Shani op Instagram. “Alleen maar liefde”, schrijft hij bij het kiekje. Waarop Shani met een paar hartjes reageert. Zou dit dan betekenen dat de twee officieel samen zijn? To be continued…

"Dagje on the beach" - Shani
"Ex on the Beach" - Davey
Misschien ook voor jou:
Wait, what? Heeft EOTBDD’s Davey een tattoo voor Shani laten zetten?
Showbizz
  • MTV, Instagram