Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zó zag Love Islands Minn er een paar jaar geleden uit

En ja hoor, toen zag ze er ook al fantastisch uit!

Minn Muensa

Minn Muensa is een van de prachtige ladies in de Love Island-villa van 2021. De half Thaise schone beschrijft zichzelf als een echte party animal, maar het is nu toch echt tijd voor een beetje liefde in haar leven.

Actie ondernemen

Als stagemanager is Minn zeker niet bang om zelf een beetje actie te ondernemen. Op een man afstappen moet volgens haar dan ook gewoon kunnen. Toch heeft ze dit nog niet kunnen toepassen in de praktijk, omdat haar hart nog niet sneller is gaan kloppen van een van de handsome vrijgezellen mannen in de villa.

Momenteel zit ze in een vriendschapskoppel met Jim, en ondanks dat er een klein vuurtje is gaan branden vanuit Minn is de vonk nog niet overgeslagen. Wij verwachten in ieder geval dat het niet lang meer zal duren voordat Minn haar prins op het witte paard tegenkomt. Want zeg nou zelf, met zo’n uitstraling en superenthousiaste persoonlijkheid stromen de aanmeldingen vast binnen.

Een kleine throwback 

Love Reality nam onlangs een kijkje in de oude doos en onthult dat die knappe uitstraling vroeger ook al in volle glorie aanwezig was. Toen de foto’s gemaakt zijn zat Minn nog in een relatie, maar daar kwam helaas snel een einde aan.

Laten we duimen dat de beauty op Love Island meer geluk heeft. Benieuwd naar de foto’s? Je kunt ze HIER en HIER bekijken.

Misschien ook voor jou:
Even loeren: hier vind je alle Love Island-kandidaten op Instagram
Showbizz
  • Love Reality
  • Videoland