Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó zag Love Islands Rowenna er met lang haar uit

De Islander gingen vroeger met lange lokken door het leven.

Rowenna lang haar

Love Island is deze week eindelijk weer van start gegaan. Kijkers van de populaire realityserie hebben in de eerste afleveringen kennis kunnen maken met Rowenna. Maarre, hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit? Een snelle research op Instagram wijst uit dat de single back in the days met lange lokken door het leven ging.

Rowenna

In de eerste aflevering konden we kennis maken met de knappe singles van het nieuwe seizoen. Nieuwsgierig als we zijn, willen we graag weten wie we iedere dag op tv (of op onze laptop) voorbij zien komen.

Rowenna is dansdocent en staat hierom regelmatig midden op de dansvloer. De Islander heeft tot op heden haar prins op het witte paard nog niet gevonden, maar aan haar moves zal het in ieder geval niet liggen. Ze weet wat ze wil in het leven, dus ze zoekt een man die een beetje tegengas kan geven. Of ze deze guy in de Love Island-villa zal vinden? We gaan er de komende weken achter komen.

Lang haar

Hoewel we de brunette nu kennen met een prachtige boblijn, zag ze er vroeger heel anders uit. Wij scrolden even door haar Instagram en kwamen een aantal kiekjes tegen waarop Rowenna nog lang haar had. Enne, die lange lokken stonden de Islander ook hartstikke goed. Net als haar boblijn, want eigenlijk kan ze alles hebben. We love it!

Bekijk hieronder een aantal foto's van Rowenna en haar lange lokken.

Misschien ook voor jou:
Even loeren: hier vind je alle Love Island-kandidaten op Instagram
Showbizz
  • Instagram
  • Videoland