Love Island-kijkers onder de indruk van nieuwe Islander in de villa

Deze nieuwe Islander valt bijzonder goed in de smaak.

Gisteravond zaten we met z'n allen weer aan de buis (of laptop) gekluisterd voor een gloednieuwe aflevering van Love Island. In deze aflevering was er geen sprake van een herkoppeling, maar maakte een nieuwe Islander zijn intrede in de villa. En dit bezorgde veel kijkers vlinders in hun buik.

Nieuwe Islander

De single in kwestie die zijn intrede maakte in de Love Island-villa was Francesco. De Islander met Italiaanse afkomst koos Nina en Yasmin uit om zijn eerste momenten in de villa mee te delen. Het drietal kletste met elkaar en al gauw werd duidelijk dat Francesco niet zijn hele leven in Nederland heeft gewoond. Hij vertelde aan de ladies dat hij op zijn twintigste naar Nederland is verhuisd.

En hoewel Francesco de Nederlandse taal ontzettend goed spreekt, is het romantische Italiaanse accentje van de Islander niet te missen. Enne, dat viel bij veel kijkers thuis enorm goed in de smaak.

‘Zwak voor Italiaanse mannen’

In de villa sprong de vonk al lichtelijk over tussen Nina en Francesco. De Italiaanse Islander gooide zijn charmes in de strijd en gaf Nina flink wat complimenten over haar – jawel – wimpers. Nina herself kon de complimentjes van Francesco wel waarderen, aangezien dit volgens haar laat zien dat ze te maken heeft met een 'echte man'.

De complimentjes, looks, het accentje en de lach van Francesco zorgde op Twitter voor flink wat positieve reacties. “Die Italiaan is zo cute”, klonk het al gauw na de entree van Francesco. “Het accent van Francesco. Hoe cute”, “Oké, ik weet het nu zeker. Ik heb gewoon een zwak voor Italiaanse mannen” en “Wat een schattige gast”, klinkt het in de andere reacties. Ooh la la!

Bron: Twitter | Beeld: Videoland

Laatste nieuws