Zien: zo ziet de vriend van Jeangu Macrooy eruit

De twee leerden elkaar kennen op een datingapp.

Een paar jaar geleden had je waarschijnlijk nog nooit van 'm gehoord, maar tegenwoordig kun je niet meer om hem heen: Jeangu Macrooy. De singer-songwriter vertegenwoordigt deze week Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. En waar veel mensen dol zijn op zijn liedje, krijgt Jeangu toch de grootste steun van zijn vriend Sebas van der Sangen.

Datingapp

Jeangu en Sebas leerden elkaar kennen op een datingapp en het was gelijk dikke mik tussen de twee. “Al bij de eerste ontmoeting was het raak. Zo gezellig, voordat we het wisten waren we uren verder”, vertelde de zanger onlangs aan LINDA. “We hebben daarna een stukje gewandeld, nog een drankje gedronken en gelijk een afspraak gemaakt voor een volgende date.

Fast forward vier jaar verder en Jeangu en Sebas zijn nog altijd net zo verliefd als in het begin van hun relatie. Het geheim? Ze communiceren goed met elkaar en ze raken nooit uitgepraat, zo weet de zanger te vertellen. Ook doen ze geregeld 'nieuwe dingen' samen, omdat Jeangu altijd op zoek is naar nieuwe prikkels.

Trots

Nieuwe prikkels, die krijgt Jeangu momenteel genoeg tijdens zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival. Naast een flinke hoeveelheid backstagebeelden, deelt de zanger zo nu en dan ook een liefdevolle foto met zijn grote liefde Sebas. En daar smelten wij enorm bij weg!

Op zijn beurt is Sebas ontzettend trots op zijn boyfriend. “Ongelooflijk trots op mijn liefde en zijn team. Ik kan niet wachten om Birth Of A New Age op 22 mei op het grote Eurovisiesongfestivalpodium te zien in Rotterdam”, schreef hij een paar weken geleden bij een schattige selfie met zijn grote liefde.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws