Fans verbazen zich over nieuwe look Zac Efron

De acteur ziet er een beetje, eh, anders uit.

Al sinds High School Musical lopen wij te zwijmelen bij de looks van Zac Efron en ook zijn rol in Baywatch deed onze hartjes sneller kloppen. Onlangs verscheen de acteur weer op het internet, waar hij met een wel heel bijzondere nieuwe look te zien was. Enne, niet in positieve zin, als het aan zijn fans ligt.

Plastische chirurgie

Vorige week verscheen Zac Efron op de Facebook-buis bij Bill Nyes Earth Day Special. Net zoals sterren als Justin Bieber, Steve Aoki en TikTok-ster Charli D'Amelio wilde Zac hiermee aandacht vragen voor klimaatverandering. Hoewel de 12-minuten durende video op Facebook in het teken van het klimaat stond, hadden kijkers maar oog voor één ding. Niet het klimaat, maar het uiterlijk van de High School Musical-ster werd al snel het topic of discussion.

Het viel veel kijkers namelijk al snel op dat Zac zich een wat andere look had aangemeten. Zo lijkt zijn kaaklijn breder, lijken zijn lippen voller en zijn zijn wangen prominenter aanwezig. Geruchten over plastische chirurgie, botox en fillers deden dan ook al snel de ronde. “Wie deed het beter? Zac Efron of Octo Tentakel?”, grapt iemand op Twitter. Een ander deelt een belangrijke boodschap: “Als Zac Efron plastische chirurgie heeft gehad, laat dat alleen maar zien hoe diep beauty standards gaan… Ik hoop dat iedereen weet hoe mooi hij of zij zelf is.”

Ongeluk

Of Zac daadwerkelijk wat aan zijn gezicht heeft laten sleutelen, is niet bekend. Wel is er mogelijk een andere explanation voor zijn nieuwe gelaat. Zo klinken er ook geluiden dat de acteur een ongeluk heeft gehad. Enne, dat zou best kunnen, want Zac deinst niet terug voor een beetje avontuur. In 2019 had hij een near-death experience, nadat hij een dodelijke infectie opliep tijdens opnames in Papoea-Nieuw-Guinea.

Een paar jaar eerder, in 2013, maakte de Baywatch-acteur een flinke klap. Hierdoor liep hij een fikse kaakblessure op, waar hij volgens TMZ een behoorlijke tijd last van heeft gehad. Of Zac ook ditmaal een ongeluk heeft gehad of toch wel een paar spuitjes in zijn gezicht heeft laten zetten? To be continued

Bron: CosmoGirl!, HITC | Beeld: BrunoPress, Twitter

Laatste nieuws