Wil je zien: déze Netflix-film is een combinatie van High School Musical en Camp Rock

En de film staat sinds vandaag op Netflix!

Genoot jij (stiekem) ook zo van films als Camp Rock en High School Musical? Dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwste Netflix-film A Week Away is een combinatie van beide films en staat sinds vandaag op Netflix.

A Week Away

De musicalfilm A Week Away gaat over de rebelse tiener Will, gespeeld door Kevin Quinn. Na een aanvaring met de wet is de maat vol. Will moet naar de jeugdgevangenis óf hij moet zijn tijd doorbrengen op een christelijk summer camp.

Enne, je voelt vast al aankomen wat hij kiest. Will kiest ervoor om naar camp Aweegaway te gaan. Hoewel hij in het begin niet bepaald kan aarden, brengt camp regular Avery, gespeeld door Bailee Madison, daar verandering in.

Musical

A Week Away is volgens de acteurs een echte feel good-film. “Ik denk dat de film tijdens een perfecte tijd uitkomt”, deelde Bailee met Access. “We zitten allemaal veel thuis en we proberen te dealen met deze nieuwe situatie. Er is zoveel onzekerheid”, vervolgt de actrice.

“Deze film geeft je een gevoel van hoop en laat je denken aan je familie. Je kunt tijdens de film lachen en huilen én er zit muziek in. We hebben allemaal een moment nodig om op adem te komen (van de Covid-19-situatie, red.) en ik hoop dat ik dat met deze film aan veel mensen kan geven.”

A Week Away staat nu op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Bron: Access | Beeld: A Week Away | Video: YouTube

Laatste nieuws