Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x een The Waves-set van Black Bananas t.w.v. €159,95

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Black Bananas

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Deze week mogen we 3x een The Waves-set van Black Bananas t.w.v. €159,95 weggeven.

Comfy outfit

In het jaar 2020 hebben we – uiteraard dankzij corona – meer joggingpakken dan ooit gedragen. En hoewel we hopen dat het leven zo snel mogelijk weer terug gaat naar normaal, mogen die comfy outfitjes wat ons betreft wel blijven.

In coronatijd hebben we geleerd dat je van een matching joggingbroek en sweater een fashionable outfit kunt maken. Combineer deze items bijvoorbeeld met een oversized leren biker jacket of met een klassieke trenchcoat. Draag er een paar frisse sneakers onder en voilà: je look is compleet.

Black Bananas

Het is inmiddels al tien jaar geleden dat Black Bananas haar collectie lanceerde met het iconische logo van een aapje in Tranfsformer-stijl. In de collecties van Black Bananas vind je de meest comfy en fashionable streetwear items.

Zo lanceerde het kledingmerk onlangs een gloednieuwe set, bestaand uit een jogger en sweater. De The Waves-set van Black Bananas heeft op zowel de broek als de sweater het iconische Black Bananas-logo, heeft een verstelbare tailleband en is verkrijgbaar in zwart, lichtblauw en lichtroze.

Win, win, win!

Ben je net zo enthousiast geworden over dit comfy pak van Black Bananas als wij? Dan hebben we goed nieuws voor je. We mogen namelijk 3x een The Waves-set van Black Bananas t.w.v. €159,95 weggeven!

Wil je kans maken op deze mooie set? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Niet gewonnen? Niet getreurd. Black Bananas verkoopt op haar eigen website nog véél meer comfy outfitjes.

* Deze winactie loopt t/m 4 mei. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.