Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: deze makelaars werken voor The Oppenheim Group maar zie je niet in de show

Christine Quinn en Chrishell Stause hebben nog een paar collega's die we niet in Selling Sunset zien.

Selling Sunset

Na vier seizoenen Selling Sunset kunnen we de makelaars van The Oppenheim Group allemaal wel opnoemen, right? Nou, niet helemaal. Naast Christine Quinn en co werken er ook nog een paar realtors voor The Oppenheim Group die niet in de Netflix-show verschijnen. Hoog tijd om kennis te maken!

Cassidy Hiepler

Lange tijd dachten wij dat alle bureaus in het kantoor van The Oppenheim Group werden bezet door de makelaars die in Selling Sunset te zien zijn. Dat dat niet het geval is, bleek een tijdje geleden uit een video van een van de andere realtors, Cassidy Hiepler. Op TikTok gaf zij een inkijkje in haar leven als makelaar. Enne, daarbij kwam vooral het kantoor ons wel érg bekend voor. In haar video zien we hoe een dag bij The Oppenheim Group eruitziet als de Netflix-camera's niet aan het filmen zijn.

Volgens de website van The Oppenheim Group is Cassidy sinds juni 2020 part of the team. Op TikTok en Instagram deelt ze regelmatig beelden van haar werk als makelaar.

@bridebabe

For funzies :) #bridebabe #bridetobe #ditl #realestate #weho #sellingsunset #hehehe #wedding101

♬ Life Goes On - Oliver Tree

Nicole Young

Ook Nicole Young werkt als realtor bij The Oppenheim Group, maar is niet in Selling Sunset te zien. Een blik op de Instagram-pagina van Nicole leert ons echter dat ze wel goed bevriend is met de Selling Sunset-sterren. Zo heeft ze meerdere foto's op haar Instagram met bijvoorbeeld Chrishell Stause, Emma Hernan en Heather Rae Young en was ze aanwezig voor het welbekende hondenfeestje van Mary Fitzgerald en Jason Oppenheim.

Oorspronkelijk komt Nicole uit Minnesota, maar ze woont al sinds 2007 in Los Angeles. Volgens de website van The Oppenheim Group is ze inmiddels een top performer.

Graham Stephen

De oplettende kijker heeft Graham Stephen wellicht een paar keer voorbij zien komen in Selling Sunset, maar een prominente rol in de show heeft hij niet. Volgens de website van The Oppenheim Group zette Graham al vroeg zijn eerste stapjes in het makelaarsvak. Zo zou hij zijn real estate license vlak na zijn achttiende verjaardag hebben gehaald. Sinds 2008 heeft hij al meer dan 125 miljoen dollar aan huizen verkocht en weet hij elk jaar weer meer te verdienen.

Maarre, Graham werkt niet alleen als makelaar. Op YouTube deelt hij zijn beste tips om geld te verdienen. Dat dat een enorm succes is, blijkt wel uit het aantal abonnees dat hij heeft: ruim 3,5 miljoen!

Peter Cornell

Peter Cornell is makelaar en directeur van de afdeling Sports & Entertainment van The Oppenheim Group. Voordat hij aan de slag ging als realtor, was Peter een professionele basketballer. "Als een doorgewinterde vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar, voormalig professioneel atleet en NBA Player Agent, is Peters veelzijdige benadering van marketing, onderhandelen en afhandelen zowel fris als effectief", valt er te lezen op de website van de makelaardij.

Enne, ook geen onbelangrijk feitje: Peter is dé gezamenlijke ex van Christine en Emma (en Heather). "Mijn ex-vriend was met iemand anders aan het daten terwijl hij nog met mij ging", vertelde Christine in de show. "Ik had geen idee. Ik betrapte hem op heterdaad met haar op straat. Dus toen heb ik het uitgemaakt." Ook Emma vertelt haar kant van het verhaal: "Ik zag Christine voor het eerst op die dag. Dat was allesbehalve gezellig. Ik verliet de sportschool met wie ik dacht dat mijn vriend was en toen stond zij ineens met een vriendin voor mijn neus. Ze schreeuwde: 'Wie de f*ck is dit?' En ik dacht alleen maar: 'Dit is mijn vriend'", aldus Emma. Poeh, die Peter toch...

Peter Cornell, 2008. Beeld: BrunoPress

Kate Gallivan

Kate Gallivan komt oorspronkelijk uit Nashville, maar verhuisde zeven jaar geleden naar het zonnige Los Angeles. Vanaf 2016 werkt ze als makelaar. Volgens The Oppenheim Group is ze heel gedetailleerd, communiceert ze effectief en heeft ze altijd een positieve instelling.

Hoewel Kate niet te zien is in Selling Sunset, is ze nu in een ander programma te zien. De brunette doet namelijk mee aan het 26e seizoen van The Bachelor in de Verenigde Staten. Ooh la la!

Omar Abaza

Omar Abaza is sinds augustus 2020 werkzaam bij The Oppenheim Group, zo is te zien op zijn Instagram. Omar is vloeiend in Engels, Frans en Arabisch, zo valt te lezen op de website van de makelaardij. Zijn internationale achtergrond betekent dat hij de perfecte persoon is voor zowel lokale als internationale klanten.

Romi Mouillon

Romi Mouillon woont sinds 2013 in Los Angeles. Als onderdeel van het marketingteam van Salesforce CEO Marc Benioff reisde ze de hele wereld over en maakte ze kennis met de beste interieurs en architectuur. Na haar reizen maakte ze de overstap naar commercieel onroerend goed en luxe home staging. "Door deze ervaringen verbeterde ze haar onderhandelingsvaardigheden terwijl ze leerde over de charmante buurten en ongelofelijke eigendommen die Los Angeles te bieden heeft", valt er te lezen op de website van The Oppenheim Group. "Romi's klanten worden aangetrokken door haar werkethiek, integriteit, geduld, enthousiasme en haar vermogen om deals te sluiten."

Hoewel dit al een flinke lijst makelaars van The Oppenheim Group is die niet in Selling Sunset te zien zijn, heeft de makelaardij nóg meer mensen in dienst. Het is dan ook niet zo gek dat The Oppenheim Group een van de grootste makelaardijen in Los Angeles is én nu aan het uitbreiden is.

Showbizz
  • Glamour UK
  • Selling Sunset