Travis Barker deelt pikante kiekjes van Kourtney Kardashian

Sommige van deze foto's zijn zéker NSFW.

Je zou 't niet zeggen, maar Kourtney Kardashian mocht zondag maar liefst 42 kaarsjes uitblazen. Dat de realityster nog altijd even jeugdig is, blijkt wel uit een serie kiekjes die boyfriend Travis Barker ter ere van haar verjaardag op Instagram plaatste.

Verjaardagsbloemen

Hoewel Kourtney en Travis hun romance in het begin nog erg geheim hielden, mag de hele wereld nu weten dat ze stapelverliefd zijn op elkaar. De muzikant verraste zijn liefje op haar verjaardag niet zomaar met een bloemenboeket, maar toverde de hal van haar huis om in een waar bloemenparadijs. Daarmee kreeg Travis de sign of approval van vrienden en familie van Kourtney.

Zo deelde Kim een paar beelden van Travis' romantische gebaar in haar Instagram Stories. “Oké, ik kom net binnen en zie dit prachtige bloemstuk”, vertelt ze. “Dit is zo mooi. Ik heb nog nooit zoiets gezien.” Enne, als Kim het zegt, dan is het écht zo.

Pikante kiekjes

Travis liet het niet bij de prachtige bloemen. Ook op Instagram zette hij zijn jarige lover in het zonnetje met een reeks wel érg intieme kiekjes. Zo zien we Kourtney en Travis op meerdere foto's passionate zoenen.

“I F*CKING LOVE YOU”, schrijft Travis onder de foto's met een zwart hartje. “Je bent een blessing voor deze wereld. Happy birthday Kourtney.” Awh!

Liefdestattoo

Dat Travis niet vies is van grote liefdesgebaren, dat was inmiddels wel duidelijk. Laatst liet hij namelijk wel een heel bijzondere tattoo zetten voor zijn nieuwe liefje. Hoewel de drummer onder de tatoeages zit, wist hij toch een plekje te vinden voor Kourtneys naam. Hij besloot de naam van de realityster net boven zijn tepel te zetten. Weliswaar over een andere tattoo – en nee, geen naam van een andere ex – kwam in sierlijke letters de naam 'Kourtney' op zijn bovenlichaam. Als dat geen echte liefde is!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws