Huh?! Zijn Kourtney Kardashian en Scott Disick toch samen?

Fans zijn helemaal in de war.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kourtney

Hoewel het erop lijkt dat Kourtney Kardashian aan het daten is met niemand minder dan rocker Travis Barker, doet de nieuwste trailer van Keeping Up With The Kardashians fans anders vermoeden. In die trailer is namelijk te zien hoe Kourtney en haar ex Scott Disick het erg gezellig met elkaar hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Relatie

Kourtney heeft samen met Scott drie kinderen: Mason (11), Penelope (8) en Reign (6). De twee waren maar liefst negen jaar samen, maar besloten in 2015 om een punt achter hun relatie te zetten. Toch waren de voormalig lovebirds afgelopen zomer flink met elkaar aan het flirten op Instagram.

Geruchten

Fans waren dan ook compleet in shock toen onlangs bekend werd dat Kourtney met Travis aan het daten zou zijn. Enne, het lijkt erop dat hun romance niet langer alleen een gerucht is. Naar verluidt zijn de twee al een tijdje aan het daten en hebben hun kinderen elkaar ook al ontmoet.

Toch zorgt de nieuwe trailer van KUWTK ervoor dat fans helemaal de kluts kwijtraken. Zo is er in een scène te zien hoe Kim enthousiast binnenkomt nadat ze Scott en Kourtney samen op de bank ziet slapen.

Daarnaast lijkt Kendall er ook van overtuigd te zijn dat de twee voor elkaar gemaakt zijn. "Like, they’re supposed to be together", zegt ze. Hmmm... hoe het nu precies tussen Kourtney en Scott zit blijft nog even onduidelijk. We zullen tot 18 maart moeten wachten, wanneer het nieuwe seizoen van KUWTK te zien zal zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');