doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Miss Nederland 2019 doet een boekje open over heftig verleden

Dit is hoe Denise Speelman zich voorbereidt op de Miss Universe verkiezing

Binnenkort vertrekt de beauty naar de States om daar te strijden voor de Miss Universe-titel.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Denise Speelman

Het is bijna zover: de internationale Miss Universe verkiezing. Niemand minder dan de knappe Denise Speelman gaat Nederland in deze grote Missverkiezing vertegenwoordigen. Enne, daar gaat heel wat werk aan vooraf.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Voorbereidingen

Zondag 16 mei is het zover, dan vindt de internationale Miss Universe verkiezing plaats. Denise vertrekt speciaal voor de verkiezing naar Hollywood, waar alle kandidaten zich verzamelen. Dit gaat op een veilige, verantwoorde manier, waarbij de coronamaatregelen in acht worden genomen.

Ondanks dat Denise een lange tijd moest wachten tot de grote finale, zat ze in de tussentijd niet stil. De beauty heeft zich in de tussentijd gestort op catwalktraining, personal training en (re)presentatietraining. Daarnaast heeft ze meegewerkt aan verschillende campagnes en verscheen ze in verschillende magazines. Zo werd ze voor Beau Monde in de vaste make-overrubriek omgetoverd tot Gwen Stefani en showde ze haar gevoel voor humor in de Heel Holland Kakt-kalender van BNNVARA.

Miss Universe

Na maandenlang keihard werken zal Denise op 6 mei vanaf Schiphol vertrekken naar de Verenigde Staten. Ze zal op de final day concurreren tegen 69 andere landen. Met veel trots en ambitie zal de beauty Nederland vertegenwoordigen – terwijl er zo'n 500 miljoen mensen meekijken.

Denise zal met haar ervaringen over het herstellen van een eetstoornis een belangrijke boodschap overbrengen. Ze wil de wereld informeren over het thema body health & positivity, door een inspiratie voor velen te zijn die met een eetstoornis te maken hebben. Zij is van mening dat mensen met een eetstoornis het beste geholpen kunnen worden door ervaringsdeskundigen. Een prachtige boodschap, als je het ons vraagt. We wensen de beauty in ieder geval enorm veel succes. You can do it, Denise!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');