Zien: zo zag Miss Nederland Denise Speelman er vroeger uit

Denise Speelman sleepte onlangs de titel van Miss Nederland 2020 in de wacht.

Denise Speelman ging 31 augustus tijdens de finale van Miss Nederland met de winst naar huis. De 23-jarige beauty werd bekroond tot Miss Nederland 2020. In 2014 wist Denise al de winst van Miss Noord Nederland te behalen, maar hoe zag ze er vroeger uit?

Miss Nederland

Een jury met onder meer William Rutten, Monique Westenberg, Albert Verlinde en Monica van Ee kozen Denise als opvolgster van de vorige Miss: Sharon Pieksema.

Aan Denise nu de eer om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe. Door de coronasituatie vindt deze internationale Miss Verkiezing pas in het voorjaar van 2021 plaats.

Winnen titel

Denise heeft als de nieuwste Miss Nederland grote plannen voor de toekomst: “Ik hoop als Miss Nederland de discussie te openen over eetstoornissen. Hier heb ik vijf jaar geleden zelf mee te maken gehad. Ik ben er nu helemaal bovenop en hopelijk kan ik andere meiden inspireren. Ik sta hier nu, tien kilo zwaarder, en ik ben Miss Nederland geworden. Ik wilde ooit aan het perfecte plaatje voldoen, maar dat bestaat niet. Iedereen moet weten waar je terecht kunt voor hulp en daarnaast moet iedereen weten dat je mooi bent, ongeacht je kleur, gewicht of intelligentie.”

Monica van Ee, directeur van Miss Nederland, sluit zich hierbij aan. Over Denise zegt ze dan ook: “Ze is heel authentiek en kan body positivity adresseren als geen ander”, vertelt ze. “Denise is niet alleen voor ons het mooiste meisje van Nederland, ook het mooiste mens en is een sprekend voorbeeld van sisterhood & women empowerment.”

Sisterhood

Enne, over sisterhood gesproken. Onlangs deelde Denise een schattige throwback-foto van haar met haar zusje op Instagram. Hierop is ze als piepjong meisje te zien. Cute!

Hoewel ze wat jaren jonger is, herkennen wij haar meteen. Jij ook?

Dit bericht bekijken op Instagram

Zus ❤️ @cherylspeelman

Een bericht gedeeld door DENISE MARIA (@denisespeelman) op

Beeld: Miss Nederland, Hylke Greidanus

Laatste nieuws