Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Jørney zag deelname eerst niet zitten: 'Ik heb er drie jaar over getwijfeld om mee te doen'

De knappe Jørney werd al meerdere keren gevraagd voor het programma.

Jørney

Een deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch bezorgt je gegarandeerd fun times. Daarentegen kan heel Nederland meegenieten van alle wilde avonturen die – vaak onder invloed van flink wat alcohol – op het eiland gebeuren. EOTBDD's Jørney heeft hierom héél lang nagedacht over haar deelname aan het programma. In gesprek met Grazia vertelt ze hoe dat ging.

Drie jaar nagedacht

Een impulsieve keuze? Absoluut niet. Jørney vertelt dat ze drie jaar geleden al benaderd werd voor EOTBDD. Sinds die ene aanvraag heeft ze continu getwijfeld om mee te doen. "De reden waarom ik nu pas meedoe, is omdat ik er eerst heel goed over na wilde denken en niet te impulsief mee wilde doen aan een realityshow", begint ze.

"Ik vond het eerst wel heftig, je hele privéleven wordt eigenlijk openbaar gemaakt. Na drie jaar dacht ik eindelijk: waarom ook niet. Het gaat er maar net om hoe je jezelf profileert en omgaat met bepaalde situaties, dus het hoeft niet meteen te betekenen dat het een negatief iets is."

Persoonlijke groei

Waar de deelnemers normaal gesproken meedoen aan het programma voor een flinke portie liefde, lust en drama, kwam Jørney naar eigen zeggen voor een andere reden in de villa. "Ik wilde gewoon graag mijn horizon verbreden en een stukje persoonlijke ontwikkeling doormaken.”

En dat is volgens haar wel gelukt. Tijdens haar verblijf in de EOTBDD-villa leerde ze snel te schakelen – wat we wel kunnen begrijpen met alle drama in de villa. “Daarnaast heb ik geleerd om goed te kunnen anticiperen op de rest van de mensen in de villa. Je komt jezelf heel erg tegen, want je bent natuurlijk gedistantieerd van de buitenwereld."

Al met al lijkt het erop dat Jørney haar deelname aan het programma anders heeft beleefd dan de rest. Ze vindt het dan ook absoluut niet erg dat haar ouders de afleveringen gaan terugzien. "Ik heb daar geen problemen mee. Zij weten dat ik een verstandige meid ben en weet wat ik doe. Alles wat ik doe, daar sta ik achter, dus ik maak me daar geen zorgen over." You go, Jørney!

Misschien ook voor jou:
EOTBDD's 'Terror Twin' Esmee deelt bizarre foto van nieuwe cosmetische ingreep